Wpis z mikrobloga

#bekazpisu #polityka

Sprawa Kurskich wstrząsnęła mną strasznie.
Gdy słyszałem pierwszy raz w 2020 r. o molestowaniu i gwałcie na 9 latce przez Zdzisława to myślałem, że chodzi o zwykłe macanie przez nastoletniego zboczeńca (co też jest oczywiście obrzydliwe). Myślałem że g---t to obecna nowomowa gdzie zgwałceniem nazywa się nawet złe spojrzenie. Jakoś nie mieściło mi się w głowie że można uprawiać s--s z 9 latką. W tym roku przeczytalrm artykuł Wyborczej kilka fragmentów:

On podciągał materiał, zdejmował ze mnie majtki i mnie penetrował. Wkładał członka w każdą dziurę: w pupę, w pochwę, w usta. To się powtarzało raz za razem, aż się nasycił. Leżałam sparaliżowana

Rzygi, oraz:

Nie wiem, co zrobił z moimi zakrwawionymi majtkami czy prześcieradłem, kiedy przebił mi błonę dziewiczą

Wyobrażacie sobie, że można coś takiego zamieść pod dywan? To może spotkać każdego z was. To znaczy ja wiem, że nie macie wspólnej leśniczówki z politykiem, ale wyobraźcie sobie że pijany syn ministra propagandy zabija samochodem waszą matkę/córkę. Sprawa zostaje umorzona w uzasadnieniu jest napisane że wasza córka nie zachowała szczególnej ostrożności a 3 promile i nadmierna prędkość sprawcy nie miała wpływu na wypadek. Coś strasznego, nie możecie nic zrobić bo nie macie numeru do ministra sprawiedliwości. Jaką bezsilność muszą czuć rodzice tej zgwałconej dziewczyny. Gratuluję moralności prokuraturom Teresie Rutkowskiej-Szmydyńskiej oraz Grażynie Wawryniuk.
rutkins - #bekazpisu #polityka 

Sprawa Kurskich wstrząsnęła mną strasznie.
Gdy słysz...

źródło: temp_file912529284557170617

Pobierz
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rutkins: Właśnie takie zdemoralizowane s-------e rządziły przez osiem lot. Do w wyznawców pisu nie dociera, że w starciu z dowolnym pisowskim partyjniakiem zostaliby zniszczeni
  • Odpowiedz
@Greensy: To prawda, kobieta by nigdy czegoś takiego nie zrobiła. Jeszcze się nigdy nie zdarzyło, żeby kobieta próbowała kogoś zniszczyć i trzeba im wierzyć na słowo.
  • Odpowiedz
@JanOski: dokładnie tak było, ostatnio 12 latka mnie oskarżyła o g---t a ja chciałem jej jedynie dać cukierka.
Stąd moje przekonanie że wszystkie kobiety to kłamczuchy, najlepiej to zniszczyć ich życie od poczęcia bo jeszcze nie daj Boże będzie miało lepsze życie od twojego.
  • Odpowiedz
jakim chujem w ogóle musi być kurski, że tego gnoja się nie wyparł i nie w-----ł że swojej rodziny

@yahoomlody: polski katolicyzm i ogólnie konserwatyzm polega na zmuszaniu innych do życia wedlug ustalonych reguł, a nie życie tak samemu.
A tak na powaznie, to rozumiem, ze to pasuje do narracji, ale jeśli oprócz słów dziewczyny nie ma innych dowodów, to wstrzymalbym sie z ocenianiem. Juz tutaj na wykopie byla jedna
  • Odpowiedz
  • 20
Katolickie konserwatywne wychowanie przez ojca prawaka. Jeszcze po chrześcijańsku uciszył ofiary. Oni się oburzają na osiem gwiazdek. Tfu.
  • Odpowiedz