Wpis z mikrobloga

Przez przypadek wszedłem na wp bez adlocka. Ludzie tak normalnie żyją? Przecież idąc za nowymi wytycznymi, to mocno nieekologiczne. Te reklamy na pewno obciążają urządzenia, użycie procesora wzsrasta, by to chłodzić chłodzenie pracuje mocniej, pobór energii leci w górę. x miliony osób. W-------e reklam w internecie = miliardy oszczędności energii

#bekazpodludzi #wppl #takaprawda
Neobychno - Przez przypadek wszedłem na wp bez adlocka. Ludzie tak normalnie żyją? Pr...

źródło: Screenshot 2024-12-12 at 13-43-12 Wirtualna Polska - Wszystko co ważne - www.wp.pl

Pobierz
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Neobychno
Ja mam już 15 lat abstynencji od WP i Onetu. Polecam taki styl życia. Zaglądanie tam czyni podludziem z Adblockiem czy bez, ratuj się w porę!
  • Odpowiedz
@Neobychno: chlopie ja zalozylem tam poczte 20 lat temu i mam pod ten adres wszystko podpiety. Na mailu r--------l jakby sasin tym zarzadzal. Dziennie okolo 20 wiadomosci spamu lekko. Probowalem to przekierowywac ale sie nie da
  • Odpowiedz
@ruum: Szczerze jak nie używałem adblocka wykop i tak nie potrafił wygenerować mi reklam przez większość czasu(przynajmniej na mikro) poza główną.
  • Odpowiedz
@Neobychno: Przecież tu jest 30% clickbaitów, 70% reklam i 0% faktycznej treści. WP.pl od 20 lat służy mi tylko do sprawdzenia pingu, czy internet działa. Chociaż ostatnio już nawet o tym nie pamiętam i pinguję inne serwery.
  • Odpowiedz