Wpis z mikrobloga

Czy istnieje jakiś sposób aby kupić McChrystal's Fine Keg? Nie jestem pewien czy jestem w stanie bez niej żyć, a już mi się kończy :(
w sklepach internetowych nie ma, w tytoniowych w mieście nie ma. A trochę obawiam się urzędu celnego żeby to z zagranicy ściągać, czy może nie powinienem się bać? Najchętniej kupiłbym tego całe wiadro i już nigdy się nie martwił.
#wykopsnuffersclub
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@weedart: co prawda zza granicy nic osobiście nie ściągałem, ale w sumie skąd ta obawa o celny? w najgorszym razie ci zatrzymają towar i tyle, ryzykujesz tylko parudziesięcioma PLNami, możesz spróbować na początek może jakieś małe zamówienie, jak przejdzie to wtedy pokusić się o trochę większe. Przecież nie naślą na ciebie prokuratora dziury w dupie za puszkę snuffa xD
  • Odpowiedz
  • 0
Przekonałeś mnie ostatnim zdaniem. W sumie bałem się ze zabiorą, ale w zasadzie strata będzie prawie żadna. Co szkodzi spróbować, dzięki.
  • Odpowiedz
  • 1
@vinmcqueen: HA, i przyszło ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prosto od producenta. 15.50zl do zapłacenia za jakieś opłaty celne od listonosza. list z wielkim logiem McChrystals i napisem nasal snuff. Zamówione były dwie większe puszeczki, jestem w szoku.
  • Odpowiedz
@weedart: a ok, nie wiedziałem, że prowadzą sprzedaż prosto ze swojej strony - myślę, że się pojawi prędzej czy później bo nie wiem czy już zaczęli produkować, ale info na rynek, że przejmują poszło
  • Odpowiedz