Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Do osob ktore stosowaly/stosuja testosteron (trt lub doping):

1. Jak mocno wplynelo to na wasza linie wlosow? Widzicie duza roznice miedzy dawkami? Ja zaczynalem od 100mg do 200mg (trt), potem postanowilem wbic na mini-bombe 300mg, teraz mysle o prawdziwej b----e 500mg. Przy 300mg nie zauwazylem duzej zmiany we wlosach ale boje sie ze od 500 moga sie dziac czary.

2. Jakie zmiany cielesne u was wywolal tesc? Ja zaczynalem od TRT 100mg a potem 200mg tygodniowo bo bylem hipogonadykiem. Mi pojawily sie wlosy na plecach jak u malpy, wczesniej tego nie mialem. Zmienil mi sie tez zarost na twarzy, stal sie pelny. Lekko glos mi sie zmienil jak po mutacji. Zauwazyliscie jakies inne zmiany zewnetrzne?

3. Od czego zalezy jak ktos wielka ma armotyzacje poza body fatem? Jestem o niskiej tkance tluszczowej ale nawet przy 100mg tygodniowo musialem wbic na symex (1/4 tabletki, 6.25mg). Przy 300mg rozlozylem to na 3 shoty 3x100 i przy kazdym bralem 6.25mg na zbicie estro. Czytalem na forach ze niektorzy bija po 500mg i nie biora niczego na zbicie estro... jak to mozliwe?

#trt #testosteron #doping #sterydy #mikrokoksy #silownia

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

mirko_anonim - ✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Do osob ktore stosowaly/stosuja testosteron (...

źródło: Testosterone-Injection-

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Pamiętam kiedyś jednego gościa, co się bawił hormonami. W wieku 26 lat wyglądał na 40, a głos miał jak u dziadka. Mówił, że jakby mógł cofnąć czas to nigdy nie wszedł by w to gowno.

Reakcja na leki, substancję jest indywidualna. Jeden może brać pod sam korek, a inny 1 mg go zwali z nóg. Nie ma co czytać jak działa coś na innych, bo każdy ma inną reakcję
  • Odpowiedz
  • 1
@mirko_anonim:
ad1. Nie wplywa, ani tesc ani inne adrogeny.
ad2. Oprocz masy miesniowej, trudno powiedziec, generalnie z wiekiem wzrasta ilosc wlosow na ciele. Od samego tescia nie obserwuje raczej, od duzej ilosci androgenow - to tak.
ad3. Od ilosc enzymu aromatazy. Przy wieloletnim pozanormatywnym poziomie testosteronu, organizm dazy do obnizenia poziomu estrogenu obnizajac poziom enzymow. Na poczatku faktycznie 500mg wymagalo cudowania z IA. Teraz tak do 700 nie potrzebuje.
  • Odpowiedz
@bst: Co do 1 pkt, dlaczego tak uważasz? Więcej dht = szybsze wypadanie włosów u kogoś z łysieniem androgenowym.
Zwłaszcza jak ktoś bije pochodna dht jak master czy prima
  • Odpowiedz
dlaczego tak uważasz?

@hypperlopp: bo prawdopodobnie u niego nie było łysienia. Jeden będzie mieć łysienie, drugi nie będzie mieć. Jednemu w-----e cysty na twarzy, drugiemu nie w-----e. Zwykły h----d.
  • Odpowiedz
  • 1
@hypperlopp: Autor watku pytal o nasze subiektywne doswiadczenia. Ja nie mam z tym problemu. Znam osoby ktore na 350mg testa / week gubily wlosy.
  • Odpowiedz
@hypperlopp

Zwłaszcza jak ktoś bije pochodna dht jak master czy prima

Co to kurde 2010? Pochodne DHT to nie DHT i nie wywołują tego samego efektu.
Ps. BST pisze o swoim doświadczeniu a nie o opinii
  • Odpowiedz