Aktywne Wpisy

lubie-sernik +11

Kopyto96 +3
Rynek matrymonialny to nieśmieszny żart xD Jestem rok po rozstaniu i nawet nie wiem co powiedzieć. Generalnie nie mam problemu umówić się z laską, nawet atrakcyjną, ale nie w tym problem. To zaczynamy
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
1.Pierwsza - ruda w kręconych włosach, jakoś 7/10, szczupła, ogólnie stara znajoma, cięty żart, duże poczucie humoru. Miesiąc randkowania, bez imprez i alko, ale nie wkręciliśmy się w siebie, za to odbudowaliśmy kontakt i jesteśmy dziś super kumplami. Ogólnie laska
Na jakiej zasadzie działa taki scam? Jakiś typ napisał do mnie na OtoMoto, że chce kupić mój samochód. Prosił o przejście na maila, od początku korespondencja wyglądała podejrzanie. Co on może zrobić mając moje dane i numer konta? Nie żebym miał zamiar mu je podawać
źródło: 1000023284
PobierzJak napisali powyżej, szukanie frajera. Istnieje opcja, że go znalazłeś. Napisz mu coś w ten deseń, że bardzo ci pasują te warunki i niech robi przelew. Ale ponieważ Twój bank nie zezwala na otrzymanie przelewu na tak wysoką kwotę z zagranicy (zasuń mu hasła typu AML, KYC, SEPBLACC itp.), to niech typ ci wyśle najpierw 100 lub 500 euro, żeby bank mógł zweryfikować go jako rzeczywistego i zweryfikowanego nadawcę.
źródło: 1000023294
Pobierz@lubisz_sok_to_sok_maj_kok:
Nie "ktoś", tylko ja ( ͡°