✨️ Obserwuj #mirkoanonim Przy odbycie mam od miesiąca dwie podłużne czerwone rany oraz od dawna hemoroidy. Kilka dni temu po użyciu maści na hemoroidy cała okolica zrobiła się czerwona i bolesna. Odstawiłem ją i po trzech kolejnych dniach wszystko wróciło do stanu początkowego. W piątek mam wizytę u gastrologa z powodu refluksu. Czy powinienem od razu zapytać o te dolegliwości czy to jednak sprawa dla proktologa? #gastrolog #hemoroidy #lekarze
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Przy odbycie mam od miesiąca dwie podłużne czerwone rany oraz od dawna hemoroidy. Kilka dni temu po użyciu maści na hemoroidy cała okolica zrobiła się czerwona i bolesna. Odstawiłem ją i po trzech kolejnych dniach wszystko wróciło do stanu początkowego.
W piątek mam wizytę u gastrologa z powodu refluksu. Czy powinienem od razu zapytać o te dolegliwości czy to jednak sprawa dla proktologa? #gastrolog #hemoroidy #lekarze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer