Aktywne Wpisy

nufdcvbt +11

lajsta77 +1
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

źródło: ok
Pobierz@Mystoo: niestety, i tak pewnie dostaniesz podobne SSRI, które zadziałają podobnie :( Szczerze to nie ma za bardzo innych opcji leczenia depresji / lęku poza serotoninowymi antydepresantami.
Benzodiazepiny świetnie działają na lęk (u niektórych również na depresję), ale szybko rośnie na nie tolerancja i uzależniają, więc nie są powszechnie
@qew12: nie masz takich obaw, że tych leków jest za dużo? Ja sam biorę 4 leki (teraz schodzę do 3) i mam wrażenie, że tego jest za dużo. Przeraża mnie przyjmowanie wielu leków jeszcze w tak młodym wieku. Co będzie np. w wieku 80 lat? 10-15 leków?
Podobno jak się bierze dawki terapeutyczne, to nie szkodą na wątrobę
źródło: temp_file1871587006319411688
Pobierz@qew12: a jak działa na Ciebie opipramol (sympramol)? Odczuwasz już jakieś działanie?
A ta dorzucona sertralina do poprzednich leków, to coś pomogła czy nic nie pomaga?
@ziomus0812: boże już nie mam seratraliny tylko lamotryginę (symla) (-‸ლ)
Coś wydaje mi się że po tej symli jest lepiej troszku?
Ten sympramol to tak nie wiem, dopiero dwa albo trzy razy wziąłem, bo to doraźnie mam