Mirki szukam jakiegoś boostera testosteronu - legalnego :) Ostatnio miałem T-boostera z KFD ale widzę że nie jest dostępny od jakiegoś czasu. Co polecacie w zastępstwie podobnego z DAA itp żeby ekonomicznie wychodziło
@Kamson_San: czasami mam wrażenie że ludzie w kwestii suplementów są upośledzeni
skoro masz produkt typu t-booster który zawiera wiele składników to równie dobrze możesz kupić wszystkie te składniki osobno i będziesz miał to samo ale za mniej i na dłużej
aczkolwiek to ci nie podbije testosteronu, najlepsze legalne boostery testosteronu to duża ilość snu i dobra d--a w sypialni
Mega udany debiut, nie mogłem zrobić nic lepiej, nie mogłem być tego dnia wyżej, sprawiedliwie oceniony. Życiowa forma, waga 6kg większa niż 1,5 roku temu, czyli 4kg czystej masy mięśniowej dobudowane rocznie uśredniając.
Ostatnio miałem T-boostera z KFD ale widzę że nie jest dostępny od jakiegoś czasu. Co polecacie w zastępstwie podobnego z DAA itp żeby ekonomicznie wychodziło
#silownia #mikrokoksy #mikrokoksydeals
skoro masz produkt typu t-booster który zawiera wiele składników to równie dobrze możesz kupić wszystkie te składniki osobno i będziesz miał to samo ale za mniej i na dłużej
aczkolwiek to ci nie podbije testosteronu, najlepsze legalne boostery testosteronu to duża ilość snu i dobra d--a w sypialni
Komentarz usunięty przez autora
Lepiej wydasz chajs dajac go na jakis dom dziecka albo schronisko niz kupujac te gowna.