Wpis z mikrobloga

@ByczeqFernando: jakiś czas temu oficjalnie poinformował, że w rmf będzie do końca roku. to nie przypadek, jak napisał @miki4ever. o ile rozmowy mazurka w rmf nigdy nie były jakoś bardzo obiektywne, to do pewnego momentu dało się go jako-tako słuchać. ja nawet go lubiłem na swój sposób. ale po otwarciu KZ zaczął mocno skręcać w stronę pisu (nie powiem, że w prawo, bo imo to żadna prawica ani
  • Odpowiedz
Żeby zapewnić bezpieczeństwo żywnościowe Polaków, premier Donald Tusk podjął decyzję o wpisaniu LIDLA na listę polskich firm strategicznych.

@Tumurochir: Ale Ty głupi jestes. Pis robil to samo co kazdy rząd. To PO zaczeło łamać prawo i wybrało sędziów TK na "zaś". Co wiecej wybranych przez nich przyklepał kradzież kwitu z OFE. Ale o tym d--a cicho. Zwykła wojna polityczna dwóch identycznych grup interesów
  • Odpowiedz
@miki4ever: wg mnie to Mazurek sam odszedł, po prostu u Stano będzie robił to samo, ale dostanie lepszą kasę, bo pewnie ma % od przychodów. Tego przecież chciał Stano w KS - uwzględnienia oglądalności i przychodów w rozliczeniach.
@Andrzej_Buzdygan na moje, oni po prostu zauważyli niszę na rynku. Znikła #tvpis, zostały sieroty po niej, wiadomo dużo poszło do tv republika, ale kawałek torta został do wzięcia
  • Odpowiedz
@theodaf Dokladnie to PO wybralo pięciu, a powinni trzech. Przyszedl PiS i zamiast odrzucic dwoch to odrzucili wszystkich pięciu, wsadzając pięciu swoich. Do tego reszte kasy z OFE PiS tak samo zabrało ale wy geniusze bedziecie sie w kolko klocic co gorsze - PiS czy PO, a obie te partie jebią was (i nas) wszystkich w dupe na codzien i dopoki ludzie jak wy tego nie zauważą, to nic sie nie
  • Odpowiedz