Wpis z mikrobloga

#pokapake #wykopaka ( ͡ ͜ʖ ͡)
Dzisiaj odebrałem paczkę od mireczka @sieczkobrzeczek i muszę go pochwalić bo to jego pierwsza #wykopaka a paczka zrobiła na mnie dobre wrażenie!
Świetny list, w którym opisałeś wszystko co potrzebne! Dziękuję od razu za zaproszenie w Twoje strony. Z chęcią skorzystam jak będę w okolicy.
Zawartość paczki to bardzo duża ilość czeskich słodyczy (dzieciaki były zachwycone jak otwierały paczkę) które są takim fajnym rarytasem, 2 dobre piwka (tego lokalnego jeszcze nie piłem), Kofole, gadżety drewniane (#cieszyn i #mpk), super kubek na ciepłą herbatkę no i koszulka - akurat trafiłeś bo to było moje pierwsze autko #fiat126p ()
Oczywiście akceptuję Twój challenge z tym serem - nigdy go nie jadłem więc będzie zabawa!
Dziękuję Ci bardzo za taką super paczkę i mam nadzieję że Ty również otrzymasz super prezent!
Mirki i Mirabelki szczerze polecam tego wykopowicza @sieczkobrzeczek <3
zaslonazupa - #pokapake #wykopaka (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Dzisiaj odebrałem paczkę od mireczka @...

źródło: 20241211_164930

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@zaslonazupa: mam domek w okolicach Cieszyna i co jakiś czas robię rajd na zagranicę żeby kupić różne specjały czeskie. Z tego co pamiętam to ten serek przypomina trochę

ale nie jestem pewien, na pewno charakterystyczny zapach i smak dla koneserów. Innym jest piwna przekąska Utopence ;)
  • Odpowiedz