Aktywne Wpisy

Pokażę Wam kawałek mojej mordy ʖ͡º)

źródło: temp_file8581019454285615002
Pobierz
euklides +8
Ale się kurde stresuje, zaczynam budowę domu (dzisiaj, konkretnie dzisiaj startuje), a w maju ma mi się urodzić dziecko. Wszystko jest tak jak sobie planowałem po skończeniu studiów ale stres straszny...
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
A kurde jak miałem 18 lat chciałem być panczurem i jeździć po koncertach i chać wóde a tak się potoczyło moje zycie...
PS Jak ktoś wam mówi że studia nic nie dają, to g---o prawda i możecie go wyśmiać. Zmienia ci się światopogląd,
@szachrai: Eee, nie?
@Myszerpyszer: Ci z lat 90-tych mieli lepiej, bo spotykali się na żywo, a nie byli zamknięci w internecie jak teraz moim zdaniem.
Komentarz usunięty przez moderatora
@StrangeWanderer_: Na relacje romantyczne jak najbardziej, ale na zwykłe koleżeństwo czy przyjaźń? Jakie znaczenie ma to, jak wygląda kolega czy koleżanka? Ja wśród bliższych znajomych mam cały przekrój chłopów, jeśli chodzi o wygląd, jeden ziomek jest niższy ode mnie, jeden ma 190 cm, ktoś ma nadwagę, ktoś ma zakola itp. i nigdy mi to nie przeszkadzało.
Komentarz usunięty przez moderatora