Aktywne Wpisy

lronman +24

heksengerg +142
Konetekst:
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!
Strona Łodzi na fb.
Post o otwarciu nowego miejsca rozrywki dla dzieci. Oburzona Madka, że opiekun musi płacić a w innym miejscu wchodzi za darmo.
Zapytałam w komentarzu „czyżby tryb Dej się załączył?” Nazwała mnie pustakiem. To jeszcze zdążyłam wrzucić odpowiedź, że jestem za tym żeby opiekun też płacił. Przynajmniej miejsce będzie zadbane a nie zniszczone przez madki i dejów.
Odpowiedź dostałam w wiadomości prywatnej.
Pozdro!

źródło: temp_file8850942783259770189
Pobierz
https://wykop.pl/link/7606891/wkrotce-otwarcie-podziemi-wawelu-wiemy-co-tam-sie-znajdzie
Na Wawelu powstaje nowa podziemna trasa – już wkrótce jej otwarcie. Na blisko 680 metrach kwadratowych powierzchni będzie co oglądać. Jako pierwsi mamy dla Was trochę informacji co między innymi się tam znajdzie!
Chcesz być na bieżąco? #zwiadowcahistorii - tag z moimi najciekawszymi znaleziskami! Zapisz się też do mikrolisty zwiadowcahistorii - komentując ten post, bym zawołał Cię do najlepszych znalezisk!
Sprawdź też mój blog WWW firmowy SKLEP ZH oraz kanał na YT
#historia #ciekawostkihistoryczne #ciekawostki #zamki #krakow #podziemie #wawel #gruparatowaniapoziomu #qualitycontent #architektura #poszukiwacze #wykrywaczmetalu #polska #sredniowiecze
źródło: podziemia-wawelu
Pobierz