Aktywne Wpisy

fsfdjf +17
aaaaaaaaaaa piłam szybko wodę i coś mi się zaczęło skręcać w środku tak na wysokości cycuw i teraz mnie boli, picie wody zabija
Billy5588 +1
Posiadam NETFLIX 4K FULLHD
- w cenie 25 zł ( konto na wyłączność )
- polskie konto opłacane z abonamentu
- brak możliwości blokady
#netflixrodzina #netflix #netflixpl #netflixfamily #netflixrodzinka
- w cenie 25 zł ( konto na wyłączność )
- polskie konto opłacane z abonamentu
- brak możliwości blokady
#netflixrodzina #netflix #netflixpl #netflixfamily #netflixrodzinka
Uwielbiam takie sytuacje:D Zamontujesz coś co nie działa/ nie spełnia oczekiwań i masz to zdemontować, odesłać, zamontować ponownie i pochwalić:D
Mistrzostwo….chociaż mam Ziomka, który odwraca sytuację i nawet mając pełnowartościowy produkt przymusza sprzedawcę do upustu… Także na każdego cwaniaka znajdzie się większy cwaniak¯\(ツ)/¯
Takie zachowanie wymusza Allegro. Oni za jeden negatyw potrafią nawet zablokować konto (dla Allegro nie ma znaczenia ile miało się bezproblemowych transakcji). Wtedy jedyną opcją jest dogadać się z kupującym, aby usunął negatyw.
Dodam jeszcze, że kupujący często mylą ocenę produktu z oceną sprzedawcy.
A czy to wina sprzedawcy? Jak zakupiony produkt ma jakąś wadę, to składa się reklamację. Natomiast jak się nie podoba, to zawsze można zwrócić zakupiony produkt (sprzedawca musi przyjąć zwrot, ale może pomniejszyć zwracaną kwotę, jeżeli przedmiot wróci w pogorszonym stanie). Zgodnie z prawem, kupujący może sprawdzić towar, tak jak by mógł to zrobić w sklepie stacjonarnym (i nic więcej).
A i obie strony transakcji obowiązują przepisy ustawy o prawach
Jednak kiedy kupiłem bezpośrednio od producenta rolety dzień/noc i były ujowo przycięte to szlag mnie trafił, że mam to demontować, pakować, ponownie odebrać, ponownie zamontować, a na końcu pochwalić.
Ktoś odwala lipę, a ja swoim czasem mam płacić za czyjąś niekompetencję…