Wpis z mikrobloga

Dzisiaj na jednej dostawie podbiła do mnie taka babka z sekretariatu, na oko koło 40 i powiedziała, że mam fajne tatuaże, a potem zaczęła mnie zagadywać i pytać czy będę przyjeżdżał do nich, fajny m--f tak nawiasem , nawet jak sobie żartowaliśmy to zainicjowała taki niewinny dotyk dłoni, tak wiecie niby w żartach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A przegrywy mnie za moje dziary obrażały i kolejny raz wychodzi na to, że za każdym razem trzeba robic zupełnie odwrotnie jak zawistni ludzie wam mówią.
Ehhh szkoda tylko, że kobiety w moim wieku tak do mnie nie zagadują ehhhh Nie wien jakim cudem przespałem tyle lat i nadal jestem pra.... Ehh nieważne

#przegryw #zwiazki #blackpill #pokazmorde
clarity-incel - Dzisiaj na jednej dostawie podbiła do mnie taka babka z sekretariatu,...

źródło: orca-image-331305395

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@clarity-incel @keenie My trucele czy przegrywy tylko takie rzeczy w snach. Choć nawet w nich czasem też nie dojdzie jak ma do czegoś dojść, bo się budzimy. Ja 24 lvl i nigdy nie trzymał za rękę, ani nie ten teges. Do divy mam obawy pójść i brak kasy. Nawet kobiety nie widziałem nago na żywo. Ja mam stulejkę i nadwrażliwość penisa jeszcze
  • Odpowiedz