@ByczekRozplodowy: Nie ale w sumie to bym nawet chciał tylko przeraża mnie papierologia i ilość formalności by się zatrudnić w takiej pracy. To nie to co u prywaciarzy że wystarczy wysłać CV. W budżetówce to jeszcze list motywacyjny i wymagają często wszystkich świadectw pracy, dyplomów a nawet zaświadczeń o niekaralności itp.
@ViniciusZunior nie wiem gdzie próbowałeś, ale tam gdzie ja byłem to oprócz CV wypełniałem tylko kwestionariusz osobowy a ABW dostało zlecenie na sprawdzenie mnie i tyle.
Najwięcej papierologii było tylko przy uzyskiwaniu poświadczenia bezpieczeństwa od ABW nie musiałem tego robić ale czasem się przydaje.
@ByczekRozplodowy: i chyba jeszcze AW. Na papierze to słaba kasa, bo oferują często 10-12k, ale za to ilość nagród i benefitów to rekompensuje. Praktycznie nie wyjebywalna pozycja. Stabilność 100%, wypłaty zawsze pierwszego każdego mc + wjazd do każdego kraju jak już cię ABW prześwietliło bez problemu
#programista15k #it #progrmowanie #pracait
Praca w budżetówce w IT jako dev
Najwięcej papierologii było tylko przy uzyskiwaniu poświadczenia bezpieczeństwa od ABW nie musiałem tego robić ale czasem się przydaje.