Aktywne Wpisy

Okaz_prawilnosci +682
źródło: 1000063425
Pobierz
CheekiBreekiBandito +182
źródło: temp_file3828091634160998515
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000063425
Pobierz
źródło: temp_file3828091634160998515
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@JasnyBanan: Taki wolny rynek jaki postulujesz to istnieje co najwyżej w mokrych snach nastoletnich korwinistów i może w jakiejś Somalii xD
Np. Orlen, który kupił gazety lokalne?( ͡° ͜ʖ ͡°) coś mi się wydaje, że gdyby tuskowy orlen kupił tvn (mógłby), to miałbyś gigantyczny ból dupska i zapomniał o zmyślonych 5 minut temu zasadach "prawdziwego wolnego rynku".
@matti-nn Po pierwsze, obrażanie mnie nie wnosi nic do dyskusji. Po drugie, jeśli już przywołujesz posła Sośnierza, to warto najpierw sprawdzić, co faktycznie
@JasnyBanan: nie rozumiem pytania, co to ma wspólnego z tematem?
Wytłumaczę dlaczego powiedziałem, że jesteś odklejony. Jest sobie panstewko A graniczące z wrogim i potężnym państwem B. Państwo B wykupuje wszystkie media i środki przekazu w państwie A siejąc swoją
Ciekawe, bo mam wrażenie, że z Twojego konta korzysta kilka osób, a nie jedna. Jeśli to prawda, to chyba warto zastanowić się, czy nie łamie to jakichś zasad. Wiesz, może warto zapoznać się z przepisami dotyczącymi nieautoryzowanego dostępu do konta. Na przykład, zgodnie z art. 267 Kodeksu karnego, osoba, która uzyskuje dostęp do cudzych danych bez upoważnienia, może ponieść