Aktywne Wpisy
WielkiNos +130
Zostaje 300 zł z wypłaty, ale sztuczne rzęsy i sztuczne paznokcie muszą być. Jakim cudem kobiety uczyniły takie zbędne pierdoły pierwszą potrzebą zaraz obok prądu i jedzenia.
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
#logikarozowychpaskow #bekaztwitterowychjulek #przemyslenia
Sultan_Kosmitow +194
Zanim zaczął go gonić musieli iść do Ropuchy po zestaw budowlańca, a młody powinien mieć 40 lat doświadczenia w zawodzie xD #budowlaniec15k
Z czego wynika podniecanie się kanapką Drwala ?
kotlet wołowy + kotlet z sera topionego gdzie sery to tlyko 50% a reszta zapychacze by było to topione xd + dodatki
Imo znacznie lepszy podwójny Wieśmak czy podwójny MCRoyal. Cena podobna a dostajemy jak nalezy 2 kotleciska z krowy a nie jakiegoś szajsu seropodobnego
Gdzie tu sens, gdzie logika brać Drwala jak masz Podwójnego Wieśmaka lub MCRoyala
To było gwoli zjedzenia czegoś przy okazji będac w ruchu, poza mieszkaniem.
Druga sprawa - kompletnie nie rozumiem ludzi zamawiających na dowóz do chaty bugery z giga sieciówek.
Przecież w 15 minut sami zrobicie porównywalnego smakowo burgera 2 x taniej i to świeżego.
16 ziko za 2x paczke 2x burgerów wołowych surowych w dyskoncie
6 zł za paczke 4x bułek burgerowych np w Lidlu Oskroba
wiadomo, dodatki trzeba kupić w wiekszej ilości niż trzeba do burgerów ale starczy po prostu na więcej burgerów.
Cebula, Sałata Lodowa, Pomidor, ogórek konserwowy/kiszony, cheddar, boczek, "ser topiony xd "
Musztarda, majonez, keczup czy chrzan zazwyczaj się ma w lodówce
Nie ma nic prostszego do zrobienia niż podsmażyć kotlet i mieć na świeżo to wszystko zrobione.
https://testujemyjedzenie.pl/kanapka-drwala-z-mcdonalds-test-opinie/
Przecież wyraźnie rozdzieliłem zjedzenie czegoś na mieście od zamawiania na dowóz. xd
A generalnie to zawsze bardziej mi smakował Burger King, ale tam to już kopę lat nie jadłem.
smażenie sera w głębokim tłuszczu jest zarezerwowane tylko dla obrzydliwych grubasów