Wpis z mikrobloga

#mcdonalds #drwal #jedzenie #fastfood #gastrofaza #

Z czego wynika podniecanie się kanapką Drwala ?

kotlet wołowy + kotlet z sera topionego gdzie sery to tlyko 50% a reszta zapychacze by było to topione xd + dodatki

Imo znacznie lepszy podwójny Wieśmak czy podwójny MCRoyal. Cena podobna a dostajemy jak nalezy 2 kotleciska z krowy a nie jakiegoś szajsu seropodobnego

Gdzie tu sens, gdzie logika brać Drwala jak masz Podwójnego Wieśmaka lub MCRoyala
To było gwoli zjedzenia czegoś przy okazji będac w ruchu, poza mieszkaniem.

Druga sprawa - kompletnie nie rozumiem ludzi zamawiających na dowóz do chaty bugery z giga sieciówek.
Przecież w 15 minut sami zrobicie porównywalnego smakowo burgera 2 x taniej i to świeżego.

16 ziko za 2x paczke 2x burgerów wołowych surowych w dyskoncie
6 zł za paczke 4x bułek burgerowych np w Lidlu Oskroba
wiadomo, dodatki trzeba kupić w wiekszej ilości niż trzeba do burgerów ale starczy po prostu na więcej burgerów.
Cebula, Sałata Lodowa, Pomidor, ogórek konserwowy/kiszony, cheddar, boczek, "ser topiony xd "
Musztarda, majonez, keczup czy chrzan zazwyczaj się ma w lodówce

Nie ma nic prostszego do zrobienia niż podsmażyć kotlet i mieć na świeżo to wszystko zrobione.

https://testujemyjedzenie.pl/kanapka-drwala-z-mcdonalds-test-opinie/
wuwuzela1 - #mcdonalds #drwal #jedzenie #fastfood #gastrofaza #

Z czego wynika podni...

źródło: DSCF2237-1024x768

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wuwuzela1 no w sensie masz rację, lepiej zrobic samemu, bo taniej, zdrowiej i sam za mcdonaldem nie przepadam, ale logika polega na tym, że to jest fastfood i nie ma co całego jego sensu podważać tylko dlatego, że Ci burger z McDonalda nie siada xD
  • Odpowiedz
@wuwuzela1: Drwal jest bardzo mdły i bez smaku. Żadna jego wersja mi nie podpasowała, ale jak zrobiłem swoją w domu to było już lepiej. Generalnie też nie rozumiem aż takiej podniety tym zwyklakiem i zgadzam się, że w McD WieśMac jest najlepszym burgerem.

A generalnie to zawsze bardziej mi smakował Burger King, ale tam to już kopę lat nie jadłem.
  • Odpowiedz