Wpis z mikrobloga

Jakie sΕ‚uchawki polecacie? 🎧

Siema Mirki i Mirabelki!
CzΔ™sto korzystam ze sΕ‚uchawek do pracy – sΕ‚ucham muzyki i rozmawiam online. Zastanawiam siΔ™, jakie typy sprawdzajΔ… siΔ™ u Was najlepiej.

DokanaΕ‚owe, nauszne czy wokΓ³Ε‚uszne – co wybieracie?
Komfort dΕ‚uΕΌszego uΕΌytkowania: czy nie sΔ… za ciΔ™ΕΌkie albo nie uciskajΔ… gΕ‚owy?
Jak wypada jakoΕ›Δ‡ dΕΊwiΔ™ku?
Przewodowe czy bezprzewodowe – co bardziej siΔ™ sprawdza w Waszym przypadku?
Dajcie znać w komentarzach, bo szukam inspiracji i pomysłów na lepszy wybór!

#sluchawki #audio #technologia #pytanie #praca #gadzety #pracbaza #programista15k
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Molar7017: mxy od sony, 1300 kosztuja na plus
- dobrze paruja sie z makiem i pc
- dobre do gierek online, dobre do teamsow
- lekkie, dobrze zakrywaja uszy
- super izoluja dzwieki
- jakosc dzwieku jest
  • Odpowiedz
@tubkas12: po prostu kiedys kupowalem fajne razery takie z dolby, ultimate cos tam, jakosc dzieku miod, a cena 700 zl, wiec takie 1300 to juz sporo, zwlaszcza jak chodzi o sluchawki do wiesz gadania na teamsach czy grania w gierki, nie jestem audio filem i mysle ze polowa ludzi by bila 500 zl za sluchawki max
  • Odpowiedz
@Molar7017: Troche bez sensu te pytania XD ale postaram sie odpowiedziec
Rozumiem, ze kryterium jest komfort dlugiego sΕ‚uchania

- WokΓ³Ε‚uszne otwarte wypadaja zawsze najlepiej
- ZaleΕΌy od modelu
- ZaleΕΌy
  • Odpowiedz
po prostu kiedys kupowalem fajne razery takie z dolby, ultimate cos tam, jakosc dzieku miod, a cena 700 zl,

@yuio: ale bezprzewodowe czy przewodowe? jeśli przewodowe to rzeczywiście coś w tej cenie wyczaisz sensownego. bezprzewodowe to imo ciężko chyba że jakieś promocje. ja kupiłem używane słuchawki z 4 lata temu za te 1200 zł xD i działają ładnie tylko będę niedługo musiał baterię wymienić.

i co najlepsze te sΕ‚uchawki nie
  • Odpowiedz
@tubkas12: bezprzewodowe, Sony - WH-1000XM5 Noise Cancelling Wireless Headphones, White
po 1150 nawet mozna dostac, widac potanialy przez ostatni rok, jestem z nich mega zadowolony
  • Odpowiedz
@tubkas12: mi te razery ultimate sie rozlecialy po paru latach, juz je tasma pokleilem ale po paru miechach i to nie pomoglo, pozniej mialem takie jeszcze razery nieco biedniejsze dla gracza, kupilem je w stanach, dalem za nie mala kase, jakies 600 zl po przeliczeniu, jakosc dzwieku i wszystko bylo ok, ale zaczely mnie bolec uszy, wiesz codziennie caly dzien na sluchawkach, sciskaly leb jak nie wiem co.
  • Odpowiedz
@Molar7017: ogólnie mam też airpodsy pro 2 gen i jakość dźwięku świetna ale te słuchawki nie są zdrowe do uszu żeby w nich siedzieć te 8 godzin. można nawet dostać zapalenia ucha jak ich nie czyścisz regularnie.

wokΓ³Ε‚uszne sΕ‚uchawki to najlepszy komfort

bezprzewodowe albo przewodowe to zaleΕΌy od budΕΌetu. jak masz maΕ‚y to bierz przewodowe jak wiΔ™kszy to
  • Odpowiedz
@Molar7017 ath m50x, płaskie brzmienie przez co nie męczą ucha, dodatkowo jeżeli lubisz płaskie granie, to też po pracy możesz z nich korzystać
  • Odpowiedz