Aktywne Wpisy

FrizPL +403

źródło: yaU74NucFmpQVvvl
Pobierz
Kupiłem mieszkanie rok temu i wszystko miało być pięknie, ale...
Mieszka pode mną rodzina z dwójką małych dzieci. Od roku odkąd tu mieszkam praktycznie ani razu(!) nie pospałem nie będąc obudzonym po 6 przez bieganie dzieciaków lub płacz a właściwe wycie, jakby kogoś ze skóry obdzierali. Nie ma znaczenia czy to tydzień roboczy, czy weekend. Nie ma opcji, żebym pospał do 8 czy 9. Najgorsze jest do bieganie mam wrażenie, jakby specjalnie piętami
Mieszka pode mną rodzina z dwójką małych dzieci. Od roku odkąd tu mieszkam praktycznie ani razu(!) nie pospałem nie będąc obudzonym po 6 przez bieganie dzieciaków lub płacz a właściwe wycie, jakby kogoś ze skóry obdzierali. Nie ma znaczenia czy to tydzień roboczy, czy weekend. Nie ma opcji, żebym pospał do 8 czy 9. Najgorsze jest do bieganie mam wrażenie, jakby specjalnie piętami
#polityka #4konserwy #neuropa #wegry #bekazpisu
źródło: IMG_4944
Pobierzhttps://wykop.pl/link/7606577/co-dalej-z-tvn-i-polsatem-donald-tusk-zabral-glos
@Gours: No byłoby to dosyć żałosne.
bądźmy poważni, Polska to jest g---o państwo, a Węgry tym bardziej, mniejsze i biedniejsza.
Skoro PIS tak mocno walczył o wykończenie TVN to czemu koalicja nie może walczyć o utrzymanie TVN
Co do Pisu wierzę że są w stanie rozwalić TVN dla zasady, Orban myśli o zysku i nie raz przerobił kolegów ale rosyjscy koledzy Orbana im na rękę rozwalenie opozycyjnych mediów. Tak wygląda Rosja
@konewkon: TVN nie jest partyjna przybóduwka, wiele razy było udowadnianie, że tyo co piszesz to propagandowe pisowskie kłamstwo. Piszac to wykluczasz sie jako głos w dyskusji, ktory można w ogóle rozpatrywac poważnie.