Wpis z mikrobloga

• 0
@LudWilk: teraz widzę na stronie mają: sam zabieg to €2090 + jeszcze -50€ jak użyjesz mojego kodu polecającego. Teraz też loty są dużo tańsze niż w lato. Ja podjąłem decyzję bardzo szybko gdy zobaczyłem, że za bilety lotnicze będę musiał w sierpniu zapłacić x2. Leciałem z Berlina.
Teraz np. masz najtaniej 09.01 na kiwi.com 800 zł w dwie strony. + tam hotel 90 euro doba. Oczywiście to sam przykład jakie
  • Odpowiedz
@Blizz4rd: libido zerowe a s----a to była po prostu woda. Próbowałem 1mg i nawet na topicalu 0.025% (ale lałem 2ml) . A bez fina niestety wszystko działa. Ogólnie mam zaraz 35 lat i dużo włosów, ale niestety wiem co mnie czeka ;D
  • Odpowiedz
@Wontensso: no efekt mega i o ile sam byłem i jestem nakręcony na taki zabieg, tak obawy mam co do późniejszego stosowania fina, kiedyś brałem tabletkę dziennie (to chyba 1 mg jak pamiętam) i efekty były, ale skutki uboczne jeszcze większe - libido, brak apetytu, jakieś zmiany nastrojów i tak dalej i dalej. Teraz przy lekach od psychiatry plus finasterydzie bakłażan to by mi pewnie odpadł z nieużywania, a bez
  • Odpowiedz
  • 0
@Wontensso zajebiscie to wygląda. A powiedz mi ile czasu się c-----o wygląda? Po jakim czasie zaczynasz wyglądać jak człowiek?
  • Odpowiedz