Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony odpaliłem sezon 5 bo oglądać zacząłem sporo później. I tu pojawia się pytanie. Jako że wiadomo że rolnik z komentarzami i bez to dwa różne światy to jest jakiś sposób na cofnięcie się do komentarzy z 2018 roku aby je poczytać jednocześnie nie spojlerując sobie za mocno? Sprawdziłem emisje odcinków i start był we wrześniu 2018 roku, 30 września był mecz więc nie było emisji odcinka 4, przesunięty został najprawdopodobniej na 7 październik , 5 odcinek pewnie na 14 październik. Da się to jakoś sensownie odfiltrować? Jak wrócić do tych komentarzy?

Próbowałem za pomocą wersji wykopu w przeglądarce mobilnej bo jest opcja archiwum ale mogę zaznaczyć tylko miesiąc i rok. Mniej więcej się zgadza ten poniższy link ale przekierowuje na koniec października gdzie już są odcinki których jeszcze nie widziałem i wtedy pozostaje klikanie 200x "następna strona" co jest trochę mało efektywne. Jakieś jeszcze pomysły?

https://wykop.pl/tag/rolnikszukazony/archiwum/2018-10/strona/JwqV8RyiJx49BCp
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Mjau: To chyba najlepiej skorzystać z wyszukiwarki wykopowej.

W przeglądarce czy to na komputerze czy na telefonie w górnej belce obok twojego profilu powinna być wyszukiwarka (ikona lupy).

W Filtrach wybrać: wpisy, data dodania, wszystko. A w dacie dodania wybrać niestandardowy i konkretną datę (lub zakres dat) interesujacego cię odcinka. W tagach dodać #rolnikszukazony.
Po wyszukiwaniu dać ostatnia stronę by zacząć od pierwszych wpisów (
  • Odpowiedz
@Mjau dokładnie ten serial z tagiem i bez to co innego. Odpaliłem 5 sezon licząc na mega dymy, rzucanie talerzami, wyzwiska, wybuchy, nie wiadomo co jeszcze a nie było tak zadymiarsko. Jak jest tutaj mem " znak pokoju i baj baj" to myślałem, że olimpijczyk to powiedział z chłodem jakby go te dziewczyny nie obchodziły a w serialu bardziej przykro to wyglądało i nie jest on jednoznaczną postacią
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Hektar4 kiedyś gdzieś na tagu znalazłem link do dysku Google gdzie ktoś miał wszystkie sezony. Z tym że nie mam już tego linku pod ręką ale spróbuj wyszukać podobne frazy w google to może zwróci ci wynik i znajdziesz ten link
  • Odpowiedz