Wpis z mikrobloga

Panowie, panie, panie z kuśkami i panowie z muszelkami :), kimkolwiek jesteście możecie wziąć udział w moim #rozdajo steamowego kodu do gry Don't Starve Together.
Leży toto sobie w moim ekwipunku od kilku lat, nikt znajomy nie chciał, niech więc komuś da trochę zabawy. Może jakiś miras albo mirabelka będzie zainteresowana survivalem w fajnym, mrocznym horrorowo-steampunkowym settingu ala Tim Burton zmieszany z Lovecraftem. Together, ale da się w to grać solo.

Tak jak ostatnio.
Zasady proste jak szpagaty logiczne dla wielu osób z tego portalu ( ͡º ͜ʖ͡º):
1. Wystarczy zaplusować i liczyć, że wypadnie na ciebie
2. Zielonki papa
3. Bywalce tagów patostreamowych papa.
(W razie wylosowania zielonki/patostreamowca będzie reroll. Będzie również nagranko z kręcenia małysza na mirko.pro)

Tyle, więcej zasad nie ma.
Losowanie odbędzie się w piątek przed 16-stą, ale po 15-tej.
Post ma 24h na mikroblogu, więc przekażcie znajomym, albo nie, żeby zwiększyć swoje szanse. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#losowanie #steam #rozdajosteam #rozdajozadarmo
Biskupator - Panowie, panie, panie z kuśkami i panowie z muszelkami :), kimkolwiek je...

źródło: Screenshot 2024-12-10 231136

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Sosnus Odpowiem obrazkiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miszczem nie byłem. Jak grałem regularnie C1, to jeszcze przed F2P było. Potem już sporadyczne granie, praca, płaca, te sprawy przeszkadzały i rangi od dawna nie wbijałem, czasem sobie pyknę casuala. W Rockecie to jest fajne, że mecza są krótkie, więc prościej znaleźć 10 minut niż taką godzinę na cały mecz w CSa chociażby. Na studiach było łatwiej. :p
@
Biskupator - @Sosnus Odpowiem obrazkiem. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Miszczem nie byłem. Jak grałem r...

źródło: srxt5ro3k5k71

Pobierz
  • Odpowiedz