Aktywne Wpisy

czlowiekbutelka +17
Można wystawić dom w normalnej cenie? 100 metrów w Skawinie, dwuletni wykończony budynek. Rezerwacja w kilka godzin. Porównywalne domy na większych zadupiach cenią 1.6 a stare kloce z potencjałem 1.2
#nieruchomosci
#nieruchomosci

źródło: temp_file3290368640162691145
Pobierz
Zatila +1
#prawojazdy Kto ma tutaj pierwszeństwo? A czy B? i dlaczego? Po lewej stronie jest parking jakiś np supermarketu

źródło: pierszenstwo
Pobierz
Szukam dziewczyny. Wymagania:
• Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
• Najlepiej dziewica, max 1-2 partnerów (seksualnych i życiowych to to samo – brak przygód na karuzeli kutasów, zrobienia czegoś dla fabuły itd.)
• +170cm, idealnie 175cm, do 185cm
• Z twarzy min.8/10, szczupła - sylwetka w stylu Lewandowskiej - uprawia jakiś sport, nie musi katować się codziennie siłowni, ale tego stylu,
• Żadnych zje%$# tatuaży, kolczyków w miejsach inne niż uszy
• Najlepiej bez botoxu, filerów, powiększonych ust i cholera wie czego, a przynajmniej żeby to nie było chamsko widoczne na pierwszzy rzut oka.
• Najlepiej nigdzie nie była, nic nie widziała, siedzi na dupie i ogląda seriale wieczorami
A jeśli byłaś w jakimś kraju 3ciego świata w którym nie mają bieżącej wody w kranie i cie to jara to idz właśnie weź zimny przysznic.
aa i nie jeździ na żadne babskie wyjazdy i inne okazje do znalezienia bolca na boku, bo jest silna i niezależna.
• Nie pali, dba o siebie i o zdrowie, nie żre codziennie w macdonaldzie, ani w przydrożnych budach z kebabem
• Myśli w przyszłości o założeniu rodziny, chce mieć dzieci
• Wykształcenie min. Matura, najlepiej jakies studia. możesz nawet zarabiac minimalną, to mnie wali ps. ZAKAZ kosmetyczek, fryzjerek bo są jebnięte albo patologiczne albo oba naraz
• Nie ma ultra problemowego charakteru, na bezproblemowy nie licze, ale bądź tak miła i przynajmniej nie rób dram codziennie
• Już nawet nie pisze o tym żeby była wierna, oddana troskliwa, opiekuńcza kochała pieski, itd. po prostu niech będzie w miare normalna, bez orzeczenia od psychiatry i nie przyjmująca leków na głowe.Tyle
.
Czy te wymagania to jest jakiś święty graal? Łatwiej chyba znaleźć jednorożca niż taką laskę. tindera przerobiłem całego i nie ma.
Może ja za dużo wymagam? Nie wiem sami oceńcie, ale wydaje mi się że szukam tego samego co oferuję sobą:
Oferuję:
• 198cm, +10 lat siłowni lub sportów, >10% body fat, sylwetka V-ka, wyrzeźbiona, z twarzy spokojnie 7.5/8-10, podobam się laskom
• Zarobki 20k pln/miesięcznie netto, praca praktycznie zdalna
• Własne nowe mieszkanie, bmw, motor
• 33 lata, wyglądam na 27, ultra dbam o siebie, nie pije nie pale, nie ćpam, nie rucham szlałfów,
• Studia wyższe, UW
• Planuje mieć normalną zdrową rodzinę
• Mam normalnych kolegów, prowadzących biznesy itd. z klasą, nie imprezuje co weekend,
Nie wiem co jezcze jest ważne dla lasek, możecie pytać.
Jeśli ktoś zna lub słyszał o takiej rózowej jak wyżej proszę pisać najlepiej na priv.
#rozdajo #rozdajosteam #zwiazki #mirekszukazony #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
Jesteś w sytuacji większości różowych. I to właśnie te które wykluczasz najlepiej by cię
źródło: pobrane (52)
PobierzA z tymi chorobami to tak trochę przesadziłeś bo z partnerką masz być z założeniu i w
@xmajami: xDDDD
Aaaa, dobra, czyli jednak bait bardzo wysokiej jakości (。◕‿‿◕。)
No popatrz. Na siłę cię przeleciał pewnie.
Komentarz usunięty przez autora