Wpis z mikrobloga

Cześć! Robię #rozdajo ! 50zł na dowolną popularną platformę np. pyszne.pl steam, whatever dla plusujących i komentujących ten wpis, jeśli wpis przekroczy +200 plusów. Jak przekroczy +500 to dodaje kolejny 25zł (czyli będą 2 kody 50+25), jak 1000 (to 3ci) itd, niech stracę wystarczająco czasu straciłem. Uprzedzam, to nie jest żart, bait. Post serio.

Szukam dziewczyny. Wymagania:
Wiek do 25lat, żadnych bombelków, byłych mężów, rozwodów, piesków z byłym itd. czysta karta
Najlepiej dziewica, max 1-2 partnerów (seksualnych i życiowych to to samo – brak przygód na karuzeli kutasów, zrobienia czegoś dla fabuły itd.)
+170cm, idealnie 175cm, do 185cm
Z twarzy min.8/10, szczupła - sylwetka w stylu Lewandowskiej - uprawia jakiś sport, nie musi katować się codziennie siłowni, ale tego stylu,
Żadnych zje%$# tatuaży, kolczyków w miejsach inne niż uszy
Najlepiej bez botoxu, filerów, powiększonych ust i cholera wie czego, a przynajmniej żeby to nie było chamsko widoczne na pierwszzy rzut oka.
Najlepiej nigdzie nie była, nic nie widziała, siedzi na dupie i ogląda seriale wieczorami
A jeśli byłaś w jakimś kraju 3ciego świata w którym nie mają bieżącej wody w kranie i cie to jara to idz właśnie weź zimny przysznic.
aa i nie jeździ na żadne babskie wyjazdy i inne okazje do znalezienia bolca na boku, bo jest silna i niezależna.
Nie pali, dba o siebie i o zdrowie, nie żre codziennie w macdonaldzie, ani w przydrożnych budach z kebabem
Myśli w przyszłości o założeniu rodziny, chce mieć dzieci
Wykształcenie min. Matura, najlepiej jakies studia. możesz nawet zarabiac minimalną, to mnie wali ps. ZAKAZ kosmetyczek, fryzjerek bo są jebnięte albo patologiczne albo oba naraz
Nie ma ultra problemowego charakteru, na bezproblemowy nie licze, ale bądź tak miła i przynajmniej nie rób dram codziennie
Już nawet nie pisze o tym żeby była wierna, oddana troskliwa, opiekuńcza kochała pieski, itd. po prostu niech będzie w miare normalna, bez orzeczenia od psychiatry i nie przyjmująca leków na głowe.Tyle

.
Czy te wymagania to jest jakiś święty graal? Łatwiej chyba znaleźć jednorożca niż taką laskę. tindera przerobiłem całego i nie ma.
Może ja za dużo wymagam? Nie wiem sami oceńcie, ale wydaje mi się że szukam tego samego co oferuję sobą:

Oferuję:
198cm, +10 lat siłowni lub sportów, >10% body fat, sylwetka V-ka, wyrzeźbiona, z twarzy spokojnie 7.5/8-10, podobam się laskom
Zarobki 20k pln/miesięcznie netto, praca praktycznie zdalna
Własne nowe mieszkanie, bmw, motor
33 lata, wyglądam na 27, ultra dbam o siebie, nie pije nie pale, nie ćpam, nie rucham szlałfów,
Studia wyższe, UW
Planuje mieć normalną zdrową rodzinę
Mam normalnych kolegów, prowadzących biznesy itd. z klasą, nie imprezuje co weekend,
Nie wiem co jezcze jest ważne dla lasek, możecie pytać.

Jeśli ktoś zna lub słyszał o takiej rózowej jak wyżej proszę pisać najlepiej na priv.

#rozdajo #rozdajosteam #zwiazki #mirekszukazony #podrywajzwykopem #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder
  • 86
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@xmajami chcesz być jak pigmalion? Gdzie tu symetria w relacji. Dobrze ze chcesz normalnej relacji, ale co jak przytyje, znajdzie koleżanki? Nie mając pojęcia o życiu i świecie będzie miała faceta który wszędzie był i wszystko widział. I ma nad nią przewagę, mentalnie i finansowo. Związki potrafią się rozpadać, maja problemy, znasz swoje reakcje na taką ewentualność?

Jesteś w sytuacji większości różowych. I to właśnie te które wykluczasz najlepiej by cię
  • Odpowiedz
@xmajami: Gdybyś miał więcej lat, pomyślałabym że jesteś moim byłym mężem... Pozbawił mnie dziewictwa, poodcinał od starych znajomych, owinął wokół palca całą moją rodzinę (do tej pory mnie winią "za rozpad małżeństwa"), podstawił swoich kumpli (*tzn. mogłam spotykać się wyłacznie z jego znajomymi pod jego bacznym nadzorem), przeleciał każdą moją przyjaciółkę, wyśmiał każde moje hobby i każdy plan na życie jaki miałam, na koniec stwierdził że jestem nudna i rozbił
  • Odpowiedz
@xmajami: 90% społeczeństwa polskiego była gdzieś na wakacjach za granicą więc z automatu odpadają. Ja już nawet nie mówię Egipt, Japonia czy Chiny ale na Słowacji czy Węgrach to pewnie każdy był. Musiałbyś szukać po jakiś ekstremalnie zabiedzonych dziurach z do 10k miejscowych. Patologiczne Karyny by idealnie pasowały ale to sobie sam wykluczyłeś.

A z tymi chorobami to tak trochę przesadziłeś bo z partnerką masz być z założeniu i w
  • Odpowiedz
tindera przerobiłem całego i nie ma

@xmajami: xDDDD

Aaaa, dobra, czyli jednak bait bardzo wysokiej jakości ()

Własne nowe mieszkanie, bmw, motor
  • Odpowiedz
@xmajami za 50 zł nie wartoplusowac tego wylewu frustracji, ty nie szukasz kobiety do życia tylko pracownika posiadającego określone cechy osobowościowe i fizyczne. Kup sobie lepiej kota i chodź na roksy.
  • Odpowiedz