Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 270
@FoolyKewly Głosuje na niego od 4 lat bo Hołownia promuje społeczeństwo obywatelskie, większą władzę samorządów, pewną decentralizację rozpopularyzowanie idei referendów i ogólnie większy wpływ obywateli na funkcjonowanie państwa. Dla mnie jest to o wiele bardziej zachęcające niż jakieś wydumane 100 konkretów.
  • Odpowiedz
@Kagernak: nie porywa mnie Czaskoski, ale przynajmniej coś wiemy o tym człowieku, ma jakąś historię w polityce.
Nowogrodzkiego dosłownie wyciągnęli z kapelusza, jakbyś ktoś się przeszedł we wrześniu po ulicy i popytał ludzi to 98% ankietowanych o nim nigdy nie słyszała.
Jeśli on zostanie prezydentem, to znaczy, że pisowcy naprawdę mogą przebrać psa w garnitur i wystawić a wyznawcy i tak zagłosują.
  • Odpowiedz
Głosuje na niego od 4 lat bo Hołownia promuje społeczeństwo obywatelskie, większą władzę samorządów, pewną decentralizację rozpopularyzowanie idei referendów i ogólnie większy wpływ obywateli na funkcjonowanie państwa. Dla mnie jest to o wiele bardziej zachęcające niż jakieś wydumane 100 konkretów.

@Kagernak: xDDDDDD
  • Odpowiedz
@Kagernak kotłownia ryczał nad konstytucją. Płakanie to przejaw słabości. A słaby prezydent na ciężkie czasy to zły wybór. Mimo wszystko Duda. Szkoda, że nie może startować trzeci raz.
  • Odpowiedz
Hołownia promuje społeczeństwo obywatelskie

@Kagernak: to ten co zaprasza nielegalnych imigrantów do sejmu przez co bo promuje nielegalną imigrację do Polski? Hołownia chce zwiększyć przestępczość w Polsce. Nie wstyd ci wypisywać takie głupoty.
  • Odpowiedz
Głosuje na niego od 4 lat bo Hołownia promuje społeczeństwo obywatelskie, większą władzę samorządów, pewną decentralizację rozpopularyzowanie idei referendów i ogólnie większy wpływ obywateli na funkcjonowanie państwa. Dla mnie jest to o wiele bardziej zachęcające niż jakieś wydumane 100 konkretów.

@Kagernak: Najlepsze że jedyne co wykopki potrafią napisać przeciwko Hołowni to "xD"
  • Odpowiedz
to ten co zaprasza nielegalnych imigrantów do sejmu przez co bo promuje nielegalną imigrację do Polski?

@WinstonWolf: wyjaśnisz jakim cudem nielegalni imigranci dostali się do sejmu, do sejmu gdzie przed wejściem musisz przedstawić dokument potwierdzający tożsamość?

Dawaj ustawy tego Twojego guru/pracodawcy

@Nic_tu_po_mnie: to różni konfedepis od reszty, dla konfedepisorów politycy to bogowie/guru, dla całej reszty pracownicy którym należy patrzeć na ręce
  • Odpowiedz