Aktywne Wpisy

IntruderXXL +254
No cuszzz... Bark większy niż głowa... a to zdjęcie gdy jestem najmniejszym sobą, przed mutacją która nastąpi w najbliższych miesiącach
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie
#silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #strongaf #sport #pokazforme #zdrowie

źródło: Plecy
Pobierz#aaaauto #samochody #motoryzacja #sprzedam #kiciochpyta
TL;DR
Wystawiłem samochód, AAAauto jest mi w stanie zaoferować za nie pełną kwotę, jeżeli będzie w perfekcyjnym stanie - wierzyć w to? Najbliższy oddział mam 100km ode mnie.
Wystawiłem samochód - półtora roczna Skoda Kamiq, bardzo bogate wyposażenie, salon Polska, olej wymieniony, stan perfekcyjny, itd. itd.
Od razu pojawił się kontakt z AAAAauto. Pomyślałem, że spróbuję. Zadzwonił Pan -> 'zapraszamy do
TL;DR
Wystawiłem samochód, AAAauto jest mi w stanie zaoferować za nie pełną kwotę, jeżeli będzie w perfekcyjnym stanie - wierzyć w to? Najbliższy oddział mam 100km ode mnie.
Wystawiłem samochód - półtora roczna Skoda Kamiq, bardzo bogate wyposażenie, salon Polska, olej wymieniony, stan perfekcyjny, itd. itd.
Od razu pojawił się kontakt z AAAAauto. Pomyślałem, że spróbuję. Zadzwonił Pan -> 'zapraszamy do
Poleci ktoś jakis kurs / serię filmów na youtube / udemy jak postawić aplikację java + reactjs przy użyciu rozwiązań chmurowych (obojętnie czy aws czy azure). Czasami mi się nudzi i obejrzałbym sobie takie rzeczy na TV zamiast jakiś głupot ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS. Chętnie przyjmę inne kursy w podobnym temacie
#java #programowanie #react #aws #azure #tutorial #kursyudemy
- Beanstalk - fajne rozwiazanie, bo możesz sobie łatwo zarządzać release'ami.
- EC2 - Czysta instacja EC2, przykładowo tworzysz sobie instancję na obrazie Amazon Linux 2, możesz sobie do tego dobrać jakieś pakiety tj. Amazon Correto 17 (będziesz miał Jave 17) już na starcie, albo skorzystać z User Data, i sobie wbić tam komendy, żeby