Aktywne Wpisy

SlepyBazant +145
Czemu nie ma stref dla mężczyzn? K---a, idę poćwiczyć i ciągle widzę baby w stringach i legginsach, że wszystko wchodzi w dupę, z przodu zarys psiochy, tzw. camel toe. Jak mam skupić się na treningu, gdy baby muszą się afiszować swoimi strefami intymnymi? Siłownia to nie scenografia do onlyfansa. Boga w sercu te baby nie mają, eh.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy

mirko_anonim +7
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
Witam, od kilku dni trwa konflikt z moją żoną,mamy po 30 lat dwójke małych dzieci, wybudowany dom na wykończńczeniu, póki co mieszkamy u rodziców i tutaj tkwi ten konflikt, otóż pewnego dnia po imprezie u mojej kuzynki ona nagle chciała jechać porobić coś, gdzie ja byłem w kiepskim stanie i bez chęci, ostatnie czasy też już miałem dosyć tam pracować jestem przemęczony tym, chciałem trochę odpocząć od tego,
#cyberpunk2077 #ps5 #xbox #steam
@rosikk1: Dostałeś całkiem spory patch, którego miało (teoretycznie) nie być ¯\(ツ)/¯ A na konsolach nie ma nexus mods.
Zrobili głównie zmiany w photo mode, aby przypadkiem się nie okazało że znowu coś z-----i i gra się nie odpala. Polecam poczytać komentarze ludzi pod poprzednimi patchami xd
źródło: IMG_0597
Pobierz@PieknyWojciechPostrachDziewic: Blisko jedna trzecia graczy dokupiła płatne DLC, średnia graczy na Metacritic to 7/10 i 8/10 dla DLC. Ale zaraz mi pewnie wytłumaczysz jak każdy to frajer, i jak umierający CDP musi naganiać sprzedaż xD
"Nie lubię gry ale będzie żyła rent free w moim umyśle przez 4 lata" to coś niesamowitego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: GdU9j-OXAAAZ0v2
PobierzModerzy tym sie nie przejmują, uzywaja AI itp i tyle.
@Foxing: oni prawie 1/3 z tego sprzedali w preorderze, skad ty dane bierzesz?!