Aktywne Wpisy

niepisowski +298
USA: Kobieta złożyła milionowy pozew za dyskryminację firmę taksówkową Lyft, ponieważ kierowca odmówił jej przewozu, tłumacząc, że pojazd jest za mały by ją przewieźć. Chce udowodnić w sądzie, że zmieściłaby się do pojazdu a kierowca był do niej uprzedzony.
#usa #taxi #nadwaga #otylosc #ciekawostki #bekazgrubasow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #swiat #rakcontent
#usa #taxi #nadwaga #otylosc #ciekawostki #bekazgrubasow #rozowepaski #logikarozowychpaskow #swiat #rakcontent
źródło: temp_file6109900636335577628
Pobierz
ck-team +277

#ps5 #playstation
Idź do pracy albo zmień na lepszą.
Ty wydałeś pieniądze na edukację efektem czego jest teraz obrażanie mnie w każdym komentarzu i kombinowanie po Koreach żeby było kilka złotych taniej. Ja nie wydałem na edukację i zarabiam tyle, że 300-500 zł na grę
Zadałem normalne pytanie, to ty przyszedłeś ze swoim "xD", w sumie nie wiem po co? żeby mnie wyśmiać? No tak, bo przecież ty zarabiasz tyle, że 300-500 zł na grę nie robi na tobie żadnego wrażenia.
Nie upodliłem się w przeciwieństwie do ciebie. Nie mam
Zadajesz pytania jakbyś w ogóle nie sprawdził realiów gier na playstation, więc to wygląda tak:
- Gry ze store kupuje się na promocjach, inaczej ceny są zwykle 'premierowe' nawet po kilku latach. Okres promocji ominąłeś, był przy black friday
- Bardzo fajną opcją jest roczny abonament Playstation Plus EXTRA, szczególnie
Jasne, rozumiem. Cenę RDR2 podałem dla przykładu, że ceny w PS Store nie są zawsze adekwatne do wartości.
PS5 kupiłem z napędem, zamówiłem już kilka gier na płytkach z drugiej ręki i kilka w media expert na promkach
Miłego grania :)
@dr_Jesiotr: no kto by spodziewał się, że wersje cyfrowe będą miały ceny z d--y ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tylko wersje na płycie mają sens, każda gra z PS store kosztuje jakby miała premierę 5min temu.