Wpis z mikrobloga

@JackDaniels: Chodziło mi o Twoją obecną, czyli o tę, której kupiłeś perfumy. Gdyby Twoja była przeczytała ten koment, to pewnie podskoczyłoby jej ego, w porównaniu do tej aktualnej, jej pewnie byłoby w cholerę przykro. Dupek z Ciebie, że hej
  • Odpowiedz
@Niuska: tak jak zwykle jadę po tutejszych stulejarzach tak w tym wypadku przesadzasz. Nie jest to najbardziej eleganckie ale tak długo jak on zachowuje elementarną dyskrecje, jest to pomniejsza przewina bez poszkodowanego.

Ludzie płci obojga na całym świecie mają zwyczaj zabierać swoich kolejnych partnerów na randki w miejsca w których byli z poprzednimi. I to też jest zbrodnia?
Powinnaś koniecznie powiedzieć "słuchaj Tomku, byłam w tej kawiarni 3 razy z
  • Odpowiedz
  • 3
@thorgoth Okej, ale ludzie obojga płci zabierają swoich kolejnych partnerów w miejsca, w których byli z poprzednimi ze względu na to, że mają obczajoną fajną i sprawdzoną knajpę, a nie ze względu na to, że byli tam akurat z tą konkretną osobą w przeszłości. Jak wchodzisz w nowy związek, to należałoby zakończyć poprzedni rozdział, a skoro kupujesz obecnej perfumy swojej byłej, bo Ci się kojarzą z miłymi wspomnieniami przeżytymi z nią,
  • Odpowiedz
@Niuska: a fakt, przeoczyłem to "obecna". Może też czyta, kto wie? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dupkiem to bym był, jakbym jej o tym powiedział ale na razie to podzieliłem się tym tylko z anonami na portalu ze śmiesznymi obrazkami. To mniej więcej tak jak laski z psiapsi obgadują swoich byłych chłopaków i porównują ich członki do tego, który ma obecny facet. To co innego jakby powiedziały
  • Odpowiedz
@Niuska: rozumiem co chcesz przekazać. Zgadzam się że "lepienie" nowej partnerki na obraz i podobieństwo poprzedniej jest nie fair.

Ja po prostu uważam że lekko przesadziłaś. Epizodyczne kupienie partnerce perfum które lubimy nie kwalifikuje się na "obrzydliwe". Gdyby robił to kompulsywnie i w każdej dziedzinie życia to zgoda że czerwona flaga. Natomiast ja to czytam jako coś mimo wszystko drobnego.
Zaryzykuje twierdzenie że jeśli jesteśmy w danym związku wystarczająco długo to jego
  • Odpowiedz
  • 1
@thorgoth Okej, masz rację, trochę nieuzasadniony atak z mojej strony, a stwierdzenie, że elementy wystarczająco długiego związku zostają z nami na zawsze też jest prawdziwe - stąd ta agresywna reakcja, bo to prawda, z którą człowiek nie za bardzo chce się godzić w sytuacji, gdy jest w pierwszym związku z partnerem, który już miał ich kilka za sobą :'( Może i niedojrzałe zachowanie, ale jakoś tam uzasadnione
Następnym razem postaram się
  • Odpowiedz
  • 0
@JackDaniels Trochę współczuję chłopakom takich lasek, to obdzieranie z prywatności, już nawet anonimowy wpis na stronie ze śmiesznymi obrazkami nie narusza aż tak intymności. Swoją drogą, już bez żadnej ofensywy z mojej strony, kupno perfum byłej dla obecnej było motywowane tym, że ex bardziej Ci się podobała, czy po prostu sentyment, a obecna podoba Ci się na równi z poprzednią lub bardziej? (Nie zbesztam Cię, jak odpiszesz, że to pierwsze, potrzebuję
  • Odpowiedz
@JackDaniels: Tylko nowej tego nie mów;) @eugeniusz_geniusz Jak jeszcze napiszesz, że poznałeś ją w bibliotece to uwierzę w pure love;) @Niuska Gdzieś był art. o tym, że w nowej szukamy byłej. Saleta miał 3 kobiety pod rząd o imieniu Ewa. Przypadek? Nie sądzę. Teraz ten doktorek wszystkie Kaśki. Czasem nie imię, a wygląd. Długie nogi, blondynka np. Jednak czy porównywać powinno się? Ja twierdzę, że nie. Jednak to
  • Odpowiedz
@Niuska: dobra, tak zupełnie szczerze to zwyczajnie zabajtowałem w pierwszym komentarzu. Nawet nie pamiętam jakich była używała perfum, a obecnej kupiłem dużo bardziej romantyczny prezent w postaci... pionowej myszki bo dużo pracuje przy kompie a od zwykłej ją nadgarstek napieprza ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Tak więc sorry, ale żeby nie zostawiać
  • Odpowiedz
  • 0
@JackDaniels Faak, teraz to mnie miło zaskoczyłeś i wyszłam na idiotkę, ale zasłużenie zresztą. Życzę wam wszystkiego, co najlepsze i jak najpiękniejszej disneyowskiej miłości (⁠◍⁠⁠ᴗ⁠⁠◍⁠)
  • Odpowiedz
@Wezwoguleicstont: Ja stwierdziłem po sobie lub jakiś gadkach zasłyszanych co można kupować na święta/na mikołajki, zacznę od prezentu na Kulczyka, ex-boss w 2010 roku żonie kupił na Święta nową A-klasę, coś koło 80.000 PLN płacił, bo stwierdził, że wstyd mu, że jego żona ma 13-letnią jak to on wymawiał Misubuszu Karismę, poważnie tak mówił. Jednak zejdźmy do rzeczy realnych:
-perfumy pod warunkiem, że wie się jakie lubi;
-kubki ze STARBAKSA, tak moja
  • Odpowiedz