Aktywne Wpisy

Niech mi ktos wytlumaczy bo moze mi brakuje jakiejs perspektywy. Po co obcinac pasy w foteliku i tym samym zabijac iego glowna funkcjonalnosc? Czy ja czegos nie rozumiem? xD
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow
#dzieci #samochody #foteliki i chyba troche #logikarozowychpaskow

źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
dr_Batman +38
Nie jesteście normalni.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Psychopata zabił lekarza, a połowa z was rozpisuje się o tym że pewnie lekarz zasłużył. Druga, że w sumie to rozumie.
Tego samego dnia jakiś psychopata pobił lekarkę, też sobie zasłużyła?
Inny zabił ratownika.
Nakręcajcie hejt internetowy, a potem miejcie pretensje że lekarze są niemili, wyzuci z uczucia i empatii.
Takich nas kształtujecie. Takimi się stajemy.
Aktualnie chca za wszystko kase a limity maja male darmowe.
Lece do australii na 3 miesiace i bede potrzebowal przewalutowac z gbp na aud tak okolo £1500-2000 i wybrac wiekszosc w gotowce w australii.
Jest jakas nowsza tansza konkurencja do revoluta?
#przemyslenia #banki #bankowosc #finanse #oszczedzanie #podroze #podrozujzwykopem #australia #gotowka #zarzadzanie #poradadnia
@f0ku5: Ja mieszkam w uk na stale, w polsce jestem wymeldowany, i zarabiam w gbp, wiec jak to moge zalozyc?
@Krupier: Bez limitow wyplat?
źródło: 1000030462
Pobierzźródło: 1000030464
PobierzJeszcze ewentualnie możesz Curve zobaczyć. To właściwie taki agregator kart. W płatnych planach też oferują wypłaty z bankomatów, ale jak to teraz wygląda to nie wiem bo już rzadko korzystam.
Myslalem ze sa jakies duzo lepsze alternatywy tak jak revolut byl te 5-8 lat temu bezkonkurencyjny,
No i jako że nie wiem co tam w UK jest czego nie ma PL i odwrotnie to tylko ogólnie poradzę, że pozakładaj sobie co się da darmowego, bo im więcej opcji płatności masz tym lepiej. Dlatego warto sobie nawet jakieś funty na wszelki zabrać.
Dzięki