Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
TAK zabrakło mi czasu by ożenić się z Aimee
Tak straciłem pracę,
Tak wywalili mnie dyspiclinarnie,
Tak aplikowałem na befity
Heniu mój ty Nemezis, może otwierać szampana, cieszyc się moim nieszczęściem. Szydzi do woli.

Trochę miałem kłód pod nogi nie poddaję się działam.
Niecałe dwa tygodnie zajęło mi znalezienie pracy i to w branży w której zawsze chciałem pracować.
Także na plus.
A i w przeciągu 120 dni wracam na Filipiny.
Stayed tuned
Towarzysz_Sobaka - #raportzpanstwasrodka 
TAK zabrakło mi czasu by ożenić się z Aimee...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Towarzysz_Sobaka: kogo obchodzą twoje bajki jak ty widzisz dwie panny kogo ty widzisz załóż własny tag. PS z mamą do wirtualnej laski na Filipiny latasz? Czemu wy nagrywacie chodząc takie monologi w deszczu a nie w domu itd..pewnie wam w te bajki nie uwierzą
  • Odpowiedz
Ledwo pracę znalazł i już kombinuje na Filipiny. To nic dziwnego, że Cię wyrzucają jak się tak migasz

@Bimbas: Jak ja tam 4.5 roku przepracowałem. To mało?

śmiejesz się z "polskich ekspatów" w Kambodży a sam w Europie nie masz nawet oszczędności żeby przeżyć kilka miesięcy i musisz zbierać na
  • Odpowiedz
@heniu-jestem: Zwróć uwagę, że w 19:00 tak mniej więcej w tym momencie słychać, jak jego głos przejmuje demon i nawet wcześniej w 7:23 już mówi o kościele i jego głos przejmuje demon. Na żywo nagrał, jak go opętuje zły. Egzorcysta tam jest potrzebny!
  • Odpowiedz
taki mały offtop: czemu Ty się tak gibasz jak idziesz?

@Dziwny_Dzwiek_Gzymsu: @niedorzecznybubr @Donotenter12
Urodziłem się z dziecięcym porażeniem mózgowym w 7 miesiącu ciąży
Man niedowład lewostronny, zez prawego oka, krótszą lewą nogę o jakieś 2 cm, plaskostopie poprzeczne. Stopy mi się tak rozlazły, że z rozmiaru 42 zrobiły się 47. Mam specjalne wkładki ortopedyczne by stopy trzymały się w kupię i nie bolały
Stąd kuleję.
Ale dziękuję Bogu,
  • Odpowiedz