Aktywne Wpisy

Marek_Tempe +13
Pamiętam kiedyś była taka zasada: "Leżącego" się nie kopie, przestrzegała jej nawet najgorsza ówczesna patola. Co się z wami ludzie stało?

Marek_Tempe +19
źródło: temp_file2478998183793522412
Pobierz

Z kolei w środowisku KO podobne przypadki są zgłaszane gdzie trzeba, jest proces, jest wyrok, PDF trafia tam gdzie jego miejsce - do więzienia. Oczywiście dla pisowców to za mało, dlatego Szmatecki do spółki z Oskarem P--------m muszą zaszczuć ofiarę, bo jak to tak zamknięty proces z uwagi na dobro dzieciaka.
#polityka #bekazpisu #bekazprawakow #tvp #kurski
źródło: image_picker_C20B5DE9-9C31-45F3-ADC8-337264677242-9094-00000E21A384D6B2
Pobierz@HWD-5: dariu sz. to zrobił bo filiks zaczęła węszyć koło lasów państwowych, a oskarek to młody idiota który zrobi wszystko żeby było o nim głośno i partia go widziała
No nie bardzo. Z fałszu wynika fałsz, więc dalszy wywód nie ma sensu
Naprawdę, przerażający jest ten obraz szwarccharakterów rodem z kreskówek dla pięciolatków, bo więcej niż o rzeczywistości opowiada o umysłach weń wierzących. Naprawdę, to jest dramat. Oczywiście, mógłbym teraz opisywać przykłady, dla których o PO na twitterku niektórzy zwykli pisać P[autocenzura]lia Obywatelska, ale chcący wyszuka sobie bez problemu genezę tej nazwy w sieci.
@HWD-5:
@eduardo-garcia: Nie brak opinii że.... XD
@eduardo-garcia: To powiedz nam który z działaczy PO wyhodował syna na pedofila, jak zrobił to Jacek Kurski, uznany przez sąd biskupi za osobę niepełnosprawną umysłowo, niezdolną do zawarcia małżeństwa?
@eduardo-garcia: "niektórzy" czyli boty szmateckiego dyskutujące same ze sobą? Legitne źródełko.
@eduardo-garcia: "szukajcie sobie sami bzdur w sieci, bo g---o mam, a nie dowód"
Wiesz, ostatnio twój ośmiogwiazdkowy kolega postował tu twitta @dqdq1 jakiegoś anona jako dowód. Ja bynajmniej nie twierdzę, że mają one jakąś wartość. Miały jedynie stanowić zachętę do zgłębienia tematu.
@bylem_zielonko:
Jeśli to sprawi, że poczujesz się lepiej...
https://polskieradio24.pl/artykul/3130982,pedofile-zwiazani-ze-srodowiskiem-po-lista-tylko-sie-powieksza
@malinq:
@eduardo-garcia: Czyli na dowód że są pedofile w PO chronieni przez władze (jak syn Kurskiego, który doskonale wiedział że jego latorośl jest obrzydliwym gwałcicielem małych dzieci) wstawiasz pisowską gadzinówkę, hm...
Powiedz mi, czy nie czujesz obrzydzenia broniąc Jacka Kurskiego?