Wpis z mikrobloga

• 8
@Linnior88: A z czego to wynika? Z tego, że kobiety zrobiły sią nafukane. Wczoraj jakis mirek pisał, że zapytał świnki o której kończy pracę, a ta "A co cie to obchodzi??!" I każdy chłopak ma takie doświadczenia. Myślisz, ze to buduje opiekuńczość i chęć pomocy? Nie, feminizm najbardziej szkodzi kobietom. Dawnej współczułem świnkom zgwałconym przez imigrantów. Dziś śmieszy mnie to i serio - absolutnie żadnego współczucia. Sama poszła w tango
norkur - @Linnior88: A z czego to wynika?  Z  tego, że kobiety zrobiły sią nafukane. ...

źródło: silownia 2

Pobierz
  • Odpowiedz
@norkur

@Linnior88: A z czego to wynika? Z tego, że kobiety zrobiły sią nafukane. Wczoraj jakis mirek pisał, że zapytał świnki o której kończy pracę, a ta "A co cie to obchodzi??!" I każdy chłopak ma takie doświadczenia. Myślisz, ze to buduje opiekuńczość i chęć pomocy? Nie, feminizm najbardziej szkodzi kobietom. Dawnej współczułem świnkom zgwałconym przez imigrantów. Dziś śmieszy mnie to i serio - absolutnie żadnego współczucia. Sama poszła
  • Odpowiedz
  • 7
@Linnior88: A co, boisz się, że coraz więcej mężczyzn ma takie nastawienie i to kres wyjątkowego traktowania? Weź pod uwagę, że Murzyni już tu wiosłują a nowe pokolenia już wyrastają z taką mentalnością.
norkur - @Linnior88: A co, boisz się, że coraz więcej mężczyzn ma takie nastawienie i...

źródło: islam

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 9
podstawowych ludzkich odruchów ?

@Linnior88: xD - czyli macie mieć uprzywilejowanie, parytety, mąż ma gotować opiekować się dzieckiem i sprzątać - po równo, ale w razie czego - to ochrona k0bit ma być "podstawowym odruchem"? Czyli obowiązki dzielą się na wspólne i te męskie.
norkur - >podstawowych ludzkich odruchów ?

@Linnior88: xD   - czyli  macie mieć uprz...

źródło: wednesday

Pobierz
  • Odpowiedz
@norkur

@Linnior88: A co, boisz się, że coraz więcej mężczyzn ma takie nastawienie i to kres wyjątkowego traktowania? Weź pod uwagę, że Murzyni już tu wiosłują a nowe pokolenia już wyrastają z taką mentalnością.

Nikt nigdy mnie wyjątkowo nie traktował więc skąd pomys że zrobi mi to jakaś różnicę
  • Odpowiedz
@norkur

>podstawowych ludzkich odruchów ?

@Linnior88: xD - czyli macie mieć uprzywilejowanie, parytety, mąż ma gotować opiekować się dzieckiem i sprzątać - po równo, ale w razie czego - to ochrona k0bit ma być "podstawowym odruchem"? Czyli obowiązki dzielą się na wspólne i te męskie.

Pomoc komuś w sytuacji zagrożenia życia to nie jest obowiązek domowy ale prawny i moralny
  • Odpowiedz
  • 10
Nikt nigdy mnie wyjątkowo nie traktował

@Linnior88: xD - cały czas cię wyjątkowo traktują, tylko nie widzisz tego bo myślisz, że to ci się po prostu należy. Była taka feministka, która chciała udowodnić jak mężczyźni mają łatwo - przez 2 lata udawała mężczyznę. Zmieniła poglądy całkowicie i ... popełniała s---------o. Malina Błańska - chciała udowodnić, ze jako meżczyzna dostanie pulitzera - zaczęła publikować pod męskim nazwiskiem - nikt tego nie
  • Odpowiedz
@RudyZibi

@norkur: Ty się chyba kolego już kwalifikujesz pod psychiatryk

Ostra odlejka

Ja się autentycznie zaczęłam bać ludzi po zderzeniu z wykopem , ja wiedziałam że niektórzy ludzie są jebnieci ale nie sądziłam że to są takie liczby i do takiego stopnia
Moja naiwnością było wierzyć że jednak większość ludzi jest dobra
  • Odpowiedz