Aktywne Wpisy

Ko_Otu +265
Żona rodzi, dajcie plusa na odwagę :D
Wychowam jak swoje
Wychowam jak swoje

źródło: temp_file3706837140408939250
Pobierz
Bakardi +1
Pytanie do kogoś kto ogarnia elektrykę, posiadam na klatce schodowej takie lampki mam założony włącznik schodowy na dole włączam światło u góry mogę wyłączyć i na odwrót. Sprawa wygląda tak że muszę podłączyć na tej klatce wzmacniacz sygnału wifi lecz nie posiadam tam gniazdka elektrycznego, czy dałoby radę jakoś przerobić jedna tą lampkę i podłączyć zamiast niej gniazdko elektryczne tak żeby cały czas tam był prąd pomimo wyłączonych/włączonych lampek na schodach? Proszę

źródło: 1000011876
Pobierz
źródło: kobieta nikt nie pomogl
Pobierzźródło: silownia 2
Pobierz...Nazistka.
A co ma równouprawnienie do podstawowych ludzkich odruchów ?
źródło: islam
Pobierz@Linnior88: xD - czyli macie mieć uprzywilejowanie, parytety, mąż ma gotować opiekować się dzieckiem i sprzątać - po równo, ale w razie czego - to ochrona k0bit ma być "podstawowym odruchem"? Czyli obowiązki dzielą się na wspólne i te męskie.
źródło: wednesday
PobierzNikt nigdy mnie wyjątkowo nie traktował więc skąd pomys że zrobi mi to jakaś różnicę
Pomoc komuś w sytuacji zagrożenia życia to nie jest obowiązek domowy ale prawny i moralny
@Linnior88: Na szczęście coraz więcej mężczyzn ma wywalone na k0bity. Czy to nie jest jeden z postulatów feminizmu? mansplaining?
źródło: murzyni i ciężarna
Pobierz@Linnior88: xD - cały czas cię wyjątkowo traktują, tylko nie widzisz tego bo myślisz, że to ci się po prostu należy. Była taka feministka, która chciała udowodnić jak mężczyźni mają łatwo - przez 2 lata udawała mężczyznę. Zmieniła poglądy całkowicie i ... popełniała s---------o. Malina Błańska - chciała udowodnić, ze jako meżczyzna dostanie pulitzera - zaczęła publikować pod męskim nazwiskiem - nikt tego nie
@r5678: chyba o to: https://www.puterea.ro/imagini-dramatice-cu-turista-ucisa-de-urs/
Komentarz usunięty przez moderatora
Ostra odlejka
Ja się autentycznie zaczęłam bać ludzi po zderzeniu z wykopem , ja wiedziałam że niektórzy ludzie są jebnieci ale nie sądziłam że to są takie liczby i do takiego stopnia
Moja naiwnością było wierzyć że jednak większość ludzi jest dobra