Wpis z mikrobloga

@WielkiNos: Nie wiem jak było w tym przypadku, ale nic mnie tak nie denerwuje jak to, że w warsie notorycznie nie ma miejsc przez osoby, które albo wcale nie jedzą albo już dawno zjadły albo trzymają resztkę czegokolwiek, byleby sobie tam posiedzieć, bo nie mają miejscówki w pociągu.
  • Odpowiedz
  • 13
@Boguslaw-Lecina niby mamy, ale kto się o to upomina? Przesada żeby ludzie musieli zwracać uwagę, że nie chcą być filmowani zamiast takie juleczki i oskarki pomyśleć, że nieładnie kogoś filmować i można sobie nagrywać film nikomu nie przeszkadzając.
  • Odpowiedz
@WielkiNos mnie to zawsze ciekawi jak to jest prawnie, Ze baba puszcza streama i nagrywa innych ludzi.

Ja kiedys siebie spotkalem w filmiku co chlop recenzuje restauracje i totalnie siedzę za nim, gdzie mogliby mi wlosy na glowie liczyc.

Napisalem do typa i mnie wyblurowal.

Ale ciekawe czy za cos takiego mozna dostac jakas kare czy cos?
  • Odpowiedz
@WielkiNos jak już poruszamy tego typu "zagadnienia", to ja jechałem kiedyś do robo pociągiem lokalnym, a naprzeciw mnie siedziały dwie pindy, które uwaga rozczesywaly włosy i używały suszarki, nie wiem czy jeszcze lokówka i mycie na sam przód nie poszło, a jak się na nie spojrzałem spode łba co odwalają, to miały minę jakby tęgiego zesranska, zrobię kiedyś o tym wpis może oddzielny, może uczyły się w jakiejś szkole fryzjerskiej, co
  • Odpowiedz