Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Nie spotkało mnie nic lepszego niż życie na wsi. Domek, piesek, kurki, las obok, zero ludzi. Po prostu ja sam i natura. Pogadać z innymi mogę sobie w internecie. Rano kawka i jajko prosto od kurki z widokiem na las, w południe obiadek, potem kawka w ogrodzie, kolacja i do spanka. Rano czasem spacery po lesie, drzewo do kominka, ciepła herbata i książka. Nie ma piękniejszego życia. Praca zdalna - tabelki i excele. Kontakty ograniczone do minimum. Zakupy raz w tygodniu, zero konsumpcji, daleko od ludzi i miasta. Latem bose stopy na trawie, kąpiel w pobliskiej rzece, własne przetwory, warzywo, owoce. Slow life. Obecnie nawet nie potrafię się odnaleźć wśród ludzi. Może trochę zdziczałem, ale nadal mam dostęp do każdej informacji ze świata w internecie i to mi wystarczy. Życzę Wam takiego życia. Gdyby też jakaś Mirabelka tak chciała żyć byłoby już w ogóle super.

#wies #nieruchomosci #dom #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer

• 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: i tak trzeba zyc. Tylko z tym lataniem na boso pod lasem to uważaj. Żmiji jest jednak sporo.
Ale pisz też o złych stronach ;) A to lis lub kuna mi kury ubija, w zime w cholere odsniezania etc...
  • Odpowiedz
  • 159
@mirko_anonim: a gdzie zarabiasz? Sądząc po tabelkach, to chyba w mieście?

@Mufann: Przecież napisał że zarabia tam skąd pracuje, co ma do tego fakt skąd wychodzą przelewy?

Domek, piesek

@mirko_anonim Zaraz przyleci jakaś mirabelka i napisze że to nie są warunki do trzmania psa, psu to potrzebny jest kurnik deweloperski 35m2 i sralnik zwany też Torem Agility na betonowym osiedlu #pdk
  • Odpowiedz
@IksdeHeheh:

zaraz się zlecą wykopki żeby ci powiedzieć że źle żyjesz, musisz iść na terapię, a w ogóle to na wsi na samolot wołają łoooo.

Zaraz przyleci jakaś mirabelka i napisze że to nie są warunki do trzmania psa, psu to potrzebny jest kurnik deweloperski 35m2 i sralnik zwany też Torem Agility na betonowym osiedlu #pdk

Jak na razie to nikt się nie zleciał, tylko Wy walczycie z
  • Odpowiedz
  • 11
@mirko_anonim o odśnieżaniu myślałeś?

2 sierpnia

Przeprowadziliśmy się do naszego nowego domu w Karkonoszach. Jak tu pięknie. Drzewa wokół wyglądają tak majestatycznie. Wprost nie mogę się doczekać, kiedy pokryją się śniegiem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim skoro tak chwalisz sobie błogi spokój, to czemu chcesz wszystko popsuć biorąc do tego raju babe? Przecież nie ma większego wroga dla spokoju. Chociaż przejrzyj kanał Musisz Wiedzieć na YT zanim sobie zrobisz krzywdę.

Z fartem mordeczko
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: sam siebie oszukujesz, człowiek potrzebuje kontaktu z innymi ludźmi. Ty go nie masz, więc podświadomie szukasz substytutu w internecie. Rozumiem, że ktoś lubi być sam, mieszkać w cichym miejscu, ale taka alienacja wręcz na siłę nie działa dobrze na psychikę. Napisz chociaż, że czasem chodzisz do sąsiadów zagrać w karty, albo pomóc przy wycielaniu krowy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@vieniasn +284
kiedyś stało się takie coś że nagle przestałem się jakoś przejmować rzeczami
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie
  • Odpowiedz