@WielkiNos: może kwestia zdjęcia, tu wygląda jak stara baba ale myślę że 10 lat czegokolwiek, zwłaszcza między 20-tką a 30-tką nie pozostaje obojętne dla wyglądu :) a 30 lat to przecież stara baba :D
@WielkiNos Przecież Arianka miała blefaroplastykę powiek oraz implant szczęki w 2022. Zupełnie inna fryzura i schudła, weganizm to ma niewiele wspólnego z jej przemianą ¯_(ツ)_/¯
@hibiskus_mi_umieraa: Co Ty piszesz jak niedawno podpięta do wykrywacza kłamstw mówiła, że żadnej operacji plastycznej nie miała! Przeciez by nie kłamała, prawda?
@WielkiNos: 10 lat wegetarianizmu doprowadzilo do tego, ze się postarzała o 10 lat, schudła, zmieniła makijaż i cofnela jej sie linia wlosow? To juz gorsze efekty ma bycie bordo na wykopie.
@Kryspin013 a może jakiś komentarz na temat? Np. co się według ciebie stało?
@WielkiNos: ale co mam napisać po za tym, że wyciągasz daleko idące wnioski z d--y na podstawie zdjęć - też z d--y? Każdy łańcuszek z fb czy innego tt bierzesz jako bezwzględną prawdę?
#arianagrande #takaprawda #wegetarianizm #ladnapani #jedzmywarzywka
może kwestia zdjęcia, tu wygląda jak stara baba
ale myślę że 10 lat czegokolwiek, zwłaszcza między 20-tką a 30-tką nie pozostaje obojętne dla wyglądu :)
a 30 lat to przecież stara baba :D
Wegetarianizm sam w sobie nie niesie takich skutkow
To juz gorsze efekty ma bycie bordo na wykopie.
@WielkiNos: ale co mam napisać po za tym, że wyciągasz daleko idące wnioski z d--y na podstawie zdjęć - też z d--y? Każdy łańcuszek z fb czy innego tt bierzesz jako bezwzględną prawdę?
Btw ile razy miałaś już bana za fejki? xD