Aktywne Wpisy
downinthedumps +30
Kiedy podludzie się nauczą, że po zatankowaniu należy przeparkować samochód żeby nie blokować dystrybutora? Tradycyjnie k---a nie można zalać LPG (czy cokolwiek) bo Grażyna idzie jeszcze po hot doga dla Brajanka, bo ten nie wytrzyma 15 minut bez przetworzonego żarcia, a Mariuszek po zatankowania diesla musi jeszcze kupić czteropak tatry i zajść do klopa. I weź tu czekaj x minut bo ludzie to p--------i egoiści i nie pomyślą, że ktoś się może
aleksc +79
Dużo tutaj piszecie, że taki lekarz to ma dobrze. Dałem ogłoszenie na forum fotograficznym, że potrzebuję 1 zdjęcia biznesowego do cv / na linkedin. To mi goście na priv rzucają kwoty nawet 2500 zł xD Zrobienie zdjęcia z obróbką to zajmie fotografowi max 1h, tyle to nawet żaden lekarz nie zarabia na godzinę. Pójdę do fotografa koło mnie to mi zrobi za 150 zł, ci goście z FB to chyba oszaleli. xD
@Mantusabra: Mialem takich sasiadow za dzieciaka. Patologia taka, ze do wiezienia czesc chodzila zimowac.
Jednego spalili po udarze, jego zona padla na kolejny udar i nikt jej nie pomogl, kolejny obciete nogi bo w sumie czerwie na ranie chodowal, ale chyba za malo, najmlodszy (przed 40) ma od 20 lat padaczke....
Większość meneli 'wymienia się' około czterdziestki, ale wyglądają praktycznie tak samo, czyli jak sześćdziesięciolatkowie, więc wydaje się, że ciągle stoi ten sam, podczas gdy pierwotny dawno wyciągnął kopyta.
Oni tylko wyglądają na tyle, chlanie i spanie na dworze mocno postarza, większość meneli to tak naprawdę ludzie w okolicach 40
O każdym pijaku tak słyszę. Tyle, że potem przychodzi w końcu moment w wieku 50 lat, że jednak organizm nie wyrabia i do piachu. A, że taki styl życia mocno dodaje wieku w wyglądzie, to się niektórym wydaje, że dożywają takiego samego wieku co reszta.
50 lat i wyciągnął kopyta.
Dla porównania w wieku ok. 50 lat są: Czaskoski, Rojek, Żebrowski, Kossakowski