Wpis z mikrobloga

Aktualnie jest dobra promka na meta quest3s/quest3 - zamawiając bezpośrednio na stronie mety jest darmowy zwrot do 31 stycznia. Można się pobawić, ograć kilka gierek i najwyżej jak się znudzi, zwrócić.

Jak chcecie się poruszać w święta, to tak jak już pisałem w którymś poście, polecam spróbować sobie popykać w Eleven table tennis na VRze. Można grać w mixed reality, czyli widzi się swoje meble. Jak się dobrze ustawi stół, to wystarczy mieć ze 2.5m x 1.5m, żeby móc grać dynamicznie, na dobrym poziomie.

Codziennie wieczorem ogrywam parę meczyków online, niesamowita zabawa. 30min aktywnego latania przy stole to jakieś 140kcal, tak przy okazji :D

Oprócz tego do 31 grudnia jak zarejestrujecie gogle z czyjegoś linku polecającego, to każda strona dostaje 60 USD na gierki/apki z meta horizon. Wydaje mi się, że mega opcja na spróbowanie sił w VRze. Aż żałuję, że kupiłem te gogle miesiąc temu :/

#vr #oculus #meta #metaquest #quest3 #quest3s #tenisstolowy #pingpong #sport #promocje
walzky - Aktualnie jest dobra promka na meta quest3s/quest3 - zamawiając bezpośrednio...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@walzky: najfajniejszy ranking, potem jest sporo try hardów >2000 :D Jest fajny aktywny discord twórców, na dev branchu jest już system powtórek. Są też oficjalne turnieje z nagrodami ale tak powyżej 2000 trzeba atakować, jak się wkręcisz to szybko dojdziesz. Polecam też adapter i za jakiś czas zaczniesz treningi w realu :D

Dla mnie jedyna dobra gra na VR, gram tylko w to :D
  • Odpowiedz