Aktywne Wpisy
henk +975
jak już wcześniej wspominałem, jedziemy sobie na wycieczkę ze starą, między innymi na Antarktydę. Statek rusza za kilka godzin. W związku z tym symboliczne #rozdajo
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Spośród pulsujących wylosuję dwie osoby. Jednej wyślę magnes na lodówkę, a drugiej nadam pocztówkę z bazy na Antarktydzie.
plusy pod komentarzami poniżej będą dla mnie informacją, czy chcecie pocztówkę, czy magnes na lodówkę
losowanie
Deathblow +216
W pensylwanii zatrzymano podobno zabójcę CEO united healthcare.
Luigi Mangiano. służby zawiadomił pracownik McDonalda.
Znaleziono przy nim b--ń wyglądającą jak ta z której wykonano zabójstwo, manifest i podrobiony dokument ma te same dane którymi meldował się w hotelu.
#usa #trump
@Rimbolo: https://www.youtube.com/watch?v=DvkYRhu-TP0
@doomzdayzz: Dobrze wytresowany niewolnik.
@doomzdayzz: chciałbym żeby w USA kiedykolwiek zadziało się cokolwiek co według ludzi w social mediach nie jest prowokacją służb.
@Foxing: nie no jasne, spoko sprawa jak twoje miejsce pracy odwiedza uzbrojony zabójca, który może akurat tym razem zawalczy o równo złożone cheeseburgery czy tam inne niedolane szejki xD
Nie, normalny zdrowy człowiek, dzień dobry zawsze mówił.
Natomiast negatywna postacią w twoim malutkim zwichrowanym mózgu jest ktoś kto zgłosił mordercę, którego rozpoznał xD
nie był żadnym antykapitalistą niestety akurat ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@conamirko jakby do mnie przyszedł to bym mu postawił darmowy posiłek
@patryk_ekiert: sprzedałbyś gościa, który pomścił tysiące osób, doprowadzonych do śmierci przez tego odstrzelonego śmiecia? Za 10k? W US&A tyle kosztuje wypisanie recepty na paracetamol, za to masz gwarancję, że do końca życia nikt Ci ręki nie poda.