Aktywne Wpisy

WielkiNos +589
juleczka obraża mającego 400 hektarowe gospodarstwo rolnika. Nieskalana myślą istota twierdzi, że to co robi rolnik jest niepotrzebne (wiadomo, jedzenie jest ze sklepu), ma tylko malutką działeczkę na własny użytek (400 hektarów jej się pomyliło z 400 metrów) i w ogóle to ją nudzi i nie dorasta do jej poziomu. Ja bym powiedziała, że pan jej poziom sporo przerasta, bo trudno nie przerastać czegoś będącego poniżej dna. Szkoda, że juleczka nie zrozumiała,

Czy facetom podoba się taki krój spodni u kobiet? Czy jednak wolą klasyczne "rurki"?
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska
#rozowepaski #niebieskiepaski #modadamska

źródło: Screenshot_20250127-073019~2
Pobierz
No chhba, że jest jakiś inny #soulslike z niskim progiem wejścia do mechanik tam zawartych.
Z perspektywy czasu wiem, że za dużo klikałem w unik zamiast robić te pseudo parowania czyli ataki w odpowiednim okienku i pewnie stąd też dużo cierpienia w tej grze. No ale no, nigdy nie byłem wybitnie agresywny w grach xd
Więc pytanie, jakie soulslike powinny być najmniej odrzucające dla kogoś, kto nie grywał w to do tej pory? BB, elden ring, coś innego, nie od from software?
#gry #pytanie #bloodborne #darksouls #eldenring
@Shatter: w sumie w takich mrocznych klimatach to i umieranie jest fajne
Parowanie wcale nie jest potrzebne do przejścia gry i na początku może tylko namieszać, no i nie działa na wiekszość bosów, więc to na pewno nie był problem.
Najbardziej przyjazne na początek powinno być ds3.
Jeżeli nie, to Elden Ring daje sporo możliwości, ogniska są blisko walk. W razie co to można sobie pozwiedzać i pozbierać przedmioty do ulepszenia. Dark Souls ma jeszcze dalej ogniska od walk niż BB, więc
Teraz nie pamiętam czy zabiłem trzech, bo dwóch na pewno - Klerycza Bestia jako chyba opcjonalne boss i ojciec gascoine czy jakoś tak. No
Niestety ps5 nie mam, mam tylko pc i w szafie ustawione ps4 xd
@Shatter: no to trzeba bylo go zabic zanim on ciebie zabil