Aktywne Wpisy
SlepyBazant +208
Czemu nie ma stref dla mężczyzn? K---a, idę poćwiczyć i ciągle widzę baby w stringach i legginsach, że wszystko wchodzi w dupę, z przodu zarys psiochy, tzw. camel toe. Jak mam skupić się na treningu, gdy baby muszą się afiszować swoimi strefami intymnymi? Siłownia to nie scenografia do onlyfansa. Boga w sercu te baby nie mają, eh.
#silownia #mikrokoksy
#silownia #mikrokoksy
SzybkiBLN +14
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#pracbaza #zarobki
Ile chciałbyś zarabiać netto (PLN)?
Ja na swoja wyplate nie narzekam ale czy to oznacza ze niechcialbym zarabiac wiecej? ktos by nie chcial?
@notoelo: Jaka byla grupa docelowa badanych? No wlasnie.
Jak ktos ma 3 to chce 6 bo mu starczy. jak ktos ma 10 to chce 20 itp. Przeprowadz badanie wsrod prawnikow czy lekarzy. juz widze ze chca 6 :P
jak wspomnialem - ja na wyplate nie narzekam bo mi starcza nawet z naddatkiem. Ale nie mam problemu z tym zeby
@Sayiv: Mozesz uzasadnic logike "niechcenia" zarabiania jaknajwiecej?
Pomijamy fakt jak ktos jest normalny i wie ze na przykklad jako sprzataczka czy ciec na parkingu nie moze zarabiac 600k netto (mimo ze by chcial).
"Jak ktos ma 3 to chce 6 bo mu starczy. jak ktos ma 10 to chce 20 itp. Przeprowadz badanie wsrod prawnikow czy lekarzy. juz widze ze chca 6 :P"
Właśnie o to chodzi, ankietujacy nie sugerowali pułapu zarobków, nie było pytania o realne możliwe, wycenę na rynku pracy umiejętności, nic z tych rzeczy. A I
@notoelo: Czyli de facto sie zgadzamy. Mamy glupie spoleczenstwo (co juz
jest pewnie wiele osob, ktorym wychodzi taki sam rachunek
@drahtzieher: I wlasnie z taka osoba rozmawiasz. ja mam albo 6+k do lapy albo 12. W zaleznosci czy robie se na spokojnie na miejscu albo jade w delegacje. Zrezygnowalem z delegacji bo mi starcza to co mam.
Tylko ze nie o tym rozmawiamy. Rozmawiamy o tym czy bym nie chcial zarabiac 30k za robote na
@KrolWlosowzNosa: No to tak jak u mnie. Tylko dlaczego mialbym nie chciec zarabiac wiecej? Mimo ze nie narzekam to nie stac mnie na przyklad na takie podroze ktore bylyby spoko. (no dobra... stac mnie ale bym musial dlugi czas zbierac) Nie narzekam na to co mam ale widze potencjal ze byloby fajniej. Tylko ze brakuje kasy. I