Wpis z mikrobloga

Doświadczyliście może kiedykolwiek jakieś brutalnej formy odmowy ze strony laski gdy próbowaliście podbijać?

Ja co najwyżej spotkałem się ze skwaszoną miną i odwróceniem się na pięcie w klubie, ale raz widziałem w pubie jak typ podszedł do stolika dziewczyn i chciał je bajerować, na co one wybuchły śmiechem tak głośnym, że nawet w pubie wszyscy zaczęli się gapić na gościa, a gdy ten to widząc dał sobie spokój i odszedł od stolika, laski zaczęły się wydzierać "co to było?" albo "fuj, ohydny".

#podrywajzwykopem #randkujzwykopem #tinder #niebieskiepaski #podryw #redpill #bluepill #blackpill #badoo #ruchajzwykopem
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie. Za to byłam świadkiem jak będąc z koleżankami na dyskotece jeden facet się nas pytał, która godzina. Jedna dziewczyna, taka chłopczyca, mu odpowiedziała, bo akurat miała zegarek. Na co koleś odparł „Ale ja pytałem dziewczyn”. Reszta nas była skonsternowana.
  • Odpowiedz
@end_of_the_world: kiedyś w pewnej przychodni czekałem w kolejce, bo robiłem badania potrzebne do świadectwa zdrowia do pracy. Pech chciał, że spieszyłem się no i telefon zostawiłem w aucie, a musiałem jeszcze tego dnia z 8 badań zrobić w różnych przychodniach. W poczekalni nie było zegarka, więc najpierw zapytałem staruszków- nikt nie miał przy sobie. Pewna młoda płodna julka z mordą w telefonie pisząca jakiś elaborat siedziała na krześle również w
  • Odpowiedz
a ona odrzekła "mam chłopaka"

@Nowystaryziel: przy obecnej sytuacji na rynku matrymonialnym logicznym jest zakładać, że 99,9% kobiet albo jest zajeta, albo nie chce wchodzic w zwiazek tylko woli byc w haremach chadów
  • Odpowiedz