Aktywne Wpisy

turtledove +9
#bron #strzelectwo #prezent
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.
Mój chłopak ma niedługo urodziny. Chodzi regularnie na strzelnice, ma pozwolenie na b--ń i ma z dwa pistolety, karabin i strzelbę. Do tego ma jakieś kalimatory itp. Co mogłabym mu dac na prezent urodzinowy związany z tym? Jest coś uniwersalnego? Chodzi zarówno na otwarte jak i zamknięte strzelnice.

moll +58
Kolacjaaaaaa!
Placuszki bananowe, można brać po dwa.
Dodałam mało cukru, więc takie nie za słodkie są
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
Placuszki bananowe, można brać po dwa.
Dodałam mało cukru, więc takie nie za słodkie są
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie

źródło: 1000015228
Pobierz
Ja co najwyżej spotkałem się ze skwaszoną miną i odwróceniem się na pięcie w klubie, ale raz widziałem w pubie jak typ podszedł do stolika dziewczyn i chciał je bajerować, na co one wybuchły śmiechem tak głośnym, że nawet w pubie wszyscy zaczęli się gapić na gościa, a gdy ten to widząc dał sobie spokój i odszedł od stolika, laski zaczęły się wydzierać "co to było?" albo "fuj, ohydny".
#podrywajzwykopem #randkujzwykopem #tinder #niebieskiepaski #podryw #redpill #bluepill #blackpill #badoo #ruchajzwykopem
@Nowystaryziel: przy obecnej sytuacji na rynku matrymonialnym logicznym jest zakładać, że 99,9% kobiet albo jest zajeta, albo nie chce wchodzic w zwiazek tylko woli byc w haremach chadów
rowna sie