Aktywne Wpisy

Jailer +375
Krótka piłka - do rozdania mam Kingdom Come: Deliverance Royal Edition na Steam. Losowanie jutro o 21.
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance
Zasady:
1. Plus.
2. Komentarz.
3. Zielonki wypad.
A jeśli ten wpis dostanie minimum 2137 plusów, to rozdam drugi klucz osobie, która napisze najbardziej plusowany komentarz (zielonki dalej wypad).
#gry #rozdajo #steam #kingdomcomedeliverance

źródło: image
Pobierz
Sakad +60
#demografia #zwiazki #rodzicielstwo #spoleczenstwo
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Na wykopie regularnie pojawia się ostatnio temat dzietności.
Zamiast pisania kolejnego komentarza do tematu, postanowiłam zrobić zbiorczy wpis, kompilację moich wpisów z perspektywy rodzica.
No więc jaki jest mój punkt widzenia?
Jak tam rynek pracy w korpo wroclawskim? Ja jak zaczynalem w 2015 to brali hurtem jak leci, ale cos czuje, ze to od dawna nieaktualne(a mnie we wro nie ma od kilku ladnych lat). To ze Nokia zwalnia, CS zostal adpotowany przez UBS i Volvo sie wynosi to mozna wyczytac w mediach. Ale tak poza tym? Jest jakich ruch w interesie? Sa masowe zatrudnienia? Sa jakiekolwiek zatrudnienia, czy biora absolwentow do przyuczenia wystarczy za gadaja po angielsku i potrafia sie podpisac, czy to juz nie te czasy?
#wroclaw
Ale tu jest jest full HO bez planów na powrót do biur więc nie trzeba być we Wro. W ogóle szukanie pracy po pandemii na terenie miasta to jakie nieśmieszne zart. Ja już jak szukam to na terenie Europy bo i tak tylko full HO mnie interesuje.
Komentarz usunięty przez autora
@del855: pamiętam jak dziś te łapanki, zagadywali znienacka po angielsku, jak odpowiedziałeś w tym samym języku to siłą zaciągali do busa i kazali umowę podpisywać