Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +589
Trafione w punkt. Koleżanki z liceum zdążyły już się pożenić, zajść w ciążę i rozwieść, a ja nadal mówię, że rodziców nie ma w domu jak ktoś dzwoni xD
#heheszki #humorobrazkowy
#heheszki #humorobrazkowy

źródło: 81AB9F0F-7BE5-4CD2-A8EB-597EBB224FEE
Pobierz
WielkiNos +351
Psiarska juleczka chwali się, że ma groźnego psa, na którego widok ludzie na ulicy się rozstępują.
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill
Rozstępują się, bo widzą oczami wyobraźni juleczkę, która nie zrobi nic jeśli jej pies się zdecyduje zaatakować, bo fizycznie nie da rady, a jeszcze i ja pies dodatkowo przeciągnie po chodniku za smycz jak się nagle gdzieś wyrwie.
#psiarze #bekaztwitterowychjulek #patologiazmiasta #bekaztwitterowychjulek #dogpill

źródło: temp_file6692615887958856187
Pobierz
Ok, kończę ten projekt bo mi za dużo czasu przepalał.
Uczyłem się nieco blendera, więc postanowiłem wymodelować pewną twarz. Dlatego ten jegomość, bo w necie nie ma jego dobrych modeli 3d. Postanowiłem zrobić lepszy. W komentarzach dodatkowe foty.
źródło: final_a
Pobierzdobre teksturki są kosztowne i bardzo czasochłonne
no i nie jestem jeszcze na tym levelu
źródło: final_b
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Selfie z wydrukowanym ;p
30cm wysokości, na Ender 3 V3 Plus
źródło: temp_file3786366599542125434
Pobierzkwestia zrobienia shadera skóry, który decyduje czy postać wygląda jak z gliny albo na prawdziwą... nie umiem tego no i drogie takie mapy są
źródło: temp_file4218950276720619026
Pobierzźródło: 68f4a28140ef8d010b41c9e540cb
Pobierz