Aktywne Wpisy
mati1990 +49
w zeszłym tygodniu wyszedł mail do pracowników że od tego tygodnia jest zakazane logowanie służbowym kontem na prywatnym sprzęcie.
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
wczoraj na tenancie włączyliśmy integracje do intunea z przypominajką na maila, po zalogowaniu kontem służbowym pod tablicą aktualizacji robi hard reset laptopa i wdraża urządzenie pod intune jako w pełni zarządzane przez firmę.
Dziś przyszedł pierwszy kierownik z innego działu z prywatnym laptopem i żądaniem przywrócenia jego danych.
sorry ale tak się nie
erebeuzet +24
Różowa przyjmuje księdza po kolędzie. Ja nje.
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Uciekam z domu, ale teraz muszę pilnować jak będzie szedł co bym sie nie wpakował na minę
Dzień dobry - 9 grudnia 2024, jest to 344 dzień roku.
Imieniny Delfiny, Joachima, Leokadii, Walerii, Wielisławy, Wiesława - życzymy zdrówka (。◕‿‿◕。)!
Cytat na dziś: Była w tych przedmiotach. Była w tym zapachu.
Ale nie było jej.
Niech spadną deszcze! ヽ(☼o☼)ノ !
Wszystkim odwiedzającym, a w szczególności plusującym, życzymy udanego dnia - do zobaczenia już jutro.
Tymczasem czas na Toto (ง✿o✿)ง
@Dziesion: @Jurgen_Van_Beethoven: @wynalazek_one: @buczubuczu: @Dioddy: @bolorollo: @shitty_support: @slabehaslo: @Wejszlo: @mobutu2: @Hansim33: @Pjotsze: @cybulion: @skibi: @ProstyHuop: @Marinero1: @KKK1987: @kamilnowa: @wrednyroman: @K00tek: @morgul2: @reyley: @MrFuncar:
Dzień dobry!
Wspaniałego poniedziałku i wszystkiego dobrego na nowy tydzień. Hej!
Czas zacząć kolejny pracowity tydzień. Yerba już się parzy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@slabehaslo: Na razie pograłem jakieś 2h, więc ciężko cokolwiek powiedzieć. Na pewno, PoE2 zrobiło na mnie lepsze wrażenie niż Diablo 4, od którego szybko się odbiłem.
Spokojnego poniedziałku wszystkim życzę :-)