Aktywne Wpisy

janek_kombajnista +328
źródło: temp_file3184890694106807457
Pobierz#kiszak Co się tak p------------e do tego Kiszaka? Chłop ma jakś tam charyzme,se ciupa w gierki,tez sie z nim nie zgadzam we wszystkim,ale trochę racji ma z wieloma rzeczami,generalnie jest lepszy niz 90 % tworców w giereczkowie,a tu jakaś nagonka.Nawet to pobicie menela to smieszne,chlop go przewrócił tylko,poniosł kare,a tu jakies wymyslanie głupot.Ja sobie ogladam go do makaronu i go lubię,a wy jestescie beznadziejni.Typowe wykopki-plebejusze.Mozecie pucowac berło Kiszakowi.

Synek dorób se na spokojnie do emerytury najlepi w jednym zakładzie bo po co zmieniać
Trzymajta się tam ludziska w ten okropny grudniowy poniedziałek, milego tygodnia dla wszystkich pracujących
#pracbaza #kolchoz
@drogba90: ściskaj grabę staremu i życz szczęścia! zdaje się że ma fajnego syna a to już jest mega sprawa, ja kończę swoją karierę w firmie 31.12 i nie za bardzo wiem, co dalej? staż nie tak imponujący jak Twój ojciec, ale troche się nazbierało... Powodzenia!
@IksdeHeheh: przecież to jest nienormalne. typ nie chorował w ogóle, czy przychodził i wszystkich zarażał?
@Cadfael: tam wszyscy tak pracują ( ͡º ͜ʖ͡º)
@alkoJezus: otóż jest jedna fundamentalna różnica. Kolchoznicy pracują, a programiści klikają w kąkuter xd
@alkoJezus: chyba w ciągu
To jest relacja zawodowa a nie towarzyska.
Moze jeszcze nalezy dawac komus, kto nie kradnie i nie chleje w robocie medal?
Bezrobocie rzędu 10-15% i taki Janusz łaskawie dawał pracę, cisnąc Cię przy tym niemiłosiernie.
Pamiętam jak mój tata chodził zestresowany, bo były zwolnienia, a on musiał zapewnić byt rodzinie.
My, przy obecnym rynku pracownika, nawet nie jesteśmy w stanie tego pojąć.
Mu gratulacji za 45 lat wypłacania pensji Twojemu ojcu czy były zyski czy nie..
Zarabia 3600 do ręki.