Aktywne Wpisy

zasadzka01 +372
Mirki proszę, polechtajcie moje ego. Zrobiłem pizzę w domu, z której jestem tak dumny, że tworzę tej wpis. #pizza #gotujzwykopem jestem z niej mega dumny

źródło: temp_file1691104359560814974
Pobierz
HardWax +12

źródło: main_16_relaks_na_pla_y
Pobierz
Nie #opel nie #skoda nie #fiat nie #peugeot nie #renault nie #hyundai 😆 ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
https://i.imgur.com/fcvy0XS.jpeg
#przegryw #bieda #nachujzyc #programista50k
@Horrorystyczny_Demon_Pagona:
- zastaw się, a postaw się
- leasing
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: dlatego widać żeś biedny
Te BMW czy Audi, jakieś 3er to można leasingować za 2-3k, a że mają bazowy silnik to tego z zewnątrz nie widzisz. Na drogach jest dużo nowych 320d, a bardzo mało M4. Stelvio za dwa z małym hakiem. To nie są takie duże pieniądze, jak ktoś ma już gdzie mieszkać. A jak masz własną działalność, odliczasz
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Nie rób sobie tego. Szczególnie jak masz świadomość że Ci psycha siada. Pogłębi tylko twoje problemy.
źródło: Zrzut ekranu 2024-12-09 083618
Pobierz@Atreyu: Chyba nie masz pojęcia o czym piszesz, co?
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: Zapomnij o wojsku z takim życiorysem.
No to teraz podaj warunki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Apokryf: no i gdzie problem? To dla was dużo że się tak oburzacie? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zawsze mi się ciężko rozmawia z ludźmi którzy jeżdżą 10'latkami za 15 tysięcy o nowych samochodach, bo czuje się jakbym gadał ze świnią o kosmosie. To dla nich kompletna abstrakcja, a nie trzeba wcale mieć dużych przychodów by jeździć nowym autem. Zazwyczaj po sprzedaży
Wplacasz 50k, wykup 50k, rata ze 3,5k i masz fure za ćwiartkę, kwoty netto.
Wiadomo, że z pensji 5k to raczej nikt tego nie dźwignie, ale jak masz firmę która coś robi, a nie udaje to żadna filozofia.
Mmm milfy w wolierze...
@Horrorystyczny_Demon_Pagona: ale wiesz, że oni nie muszą "woleć zamiast"? on tą furą może sobie właśnie jedzie na taką twoją działkę z twoimi papugami :D