Aktywne Wpisy

kutang__pan +57

źródło: Gl0yO6-XUAAMhsl
Pobierz
TopowyJanusz +111
Dzień Dobry! Czas wstawać i zasuwać do #kolchoz na papieroska i obowiązkowo podpisać listę przy tej okazji co by sief mógł mi odjąć minutki za moje przerwy ( ͡€ ͜ʖ ͡€).
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y
#pracbaza #januszebiznesu #januszex #praca #p-------y

źródło: temp_file3951259741639240543
Pobierz
Witam serdecznie, chciałem zasięgnąć opinii osób, które kupowały własne domeny internetowe.
Chodzi o to, że kupiłem domenę na rok za około 10 zł. A teraz jakbym miał ją przedłużyć na kolejne lata to kosztuje to około 80 zł.
To z tego co pamiętam jakbym kupił od razu domenę na 3 lata to bym miał koszt jakieś może 50 zł :D
Jak to za chwilę będzie, jak nie przedłużę jej teraz to po wygaśnięciu będę mógł znowu kupić za grosze?
Czy raczej już "internet" wyczaił, że domena była kupowana, przez to jest dla nich bardziej atrakcyjna i jej cena automatycznie pójdzie w górę?
Po wygaśnięciu jeśli był na niej ruch, jest krótka, ciekawa, specyficzna - stracisz ją i będzie domeniarz od ciebie chciał 300 zł minimum a najpewniej
Zawsze mogę iść do innego domeniarza, ale on też będzie już widział, że strona jakaś była na tym wcześniej?
@kidi1 jeszcze taka mała ciekawostka, szukałem strony z com, eu i okazało się, że taniej było mi kupić ją na niemieckiej stronie jak na polskich hostingach.
Jak tak kombinujesz byle nawet niskiej ceny za odnowienie nie zapłacić to xD Pomyśl @szymski1 w jaką januszerke sie pchasz xd
A sama stronka to żadna żyła złota więc trochę mi to lotto czy będzie wisieć czy też nie, robię na razie eksperymenty for fun. I dzięki za opinię, bo już
Już rozumiem o co chodzi z subdomeną, dzięki wielkie za taką opcję, ale po prostu będę przedłużał swoją, bo z tego co pisze Entroop nie opłaca się jej tracić, a hevelx pisze, że mój koszt to tania opcja
Polecam ovh do domen.
Zniżkę na pierwszy rokpotraktuj jako test, jeśli cos ci wypali pod tym adresem to potem plac ile kaza a jeśli nie to zapominasz o domenie i nie ma problemu
Ma ktoś jakieś dobre tutoriale na pozycjonowanie stron www?