Mam zamiar w styczniu zrobić sobie pierwszego city break'a w nowym roku, zastanawiam się, co będzie fajniejsze do spędzenia weekendu? - Malaga (piątek - poniedziałek), ze spedzeniem na przykład soboty w Sevilli. - Majorka (piątek rano - niedziela wieczór) - Nicea (Lazurowe wybrzeże) i odwiedzenie okolic tj. Monako
Korci mnie to ostatnie, zastanawiam się tylko jak tam z bezpieczeństwem. Słyszałem, że im bliżej Marsylii tym gorzej, ale w samej Nicei jest w miarę okej, a w Monako tym bardziej. Był ktoś tam i mógłby to potwierdzić? :D
Pierwszego dnia po przylocie, wyjazd do Giblartaru, drugiego dnia do Sevilli, trzeciego Malaga + Caminito del Rey. Lazurowe wybrzeże przełoże na kiedy indziej :D
Rozumiem brak prądu przez 1-2h , ale gdzie my żyjemy, że na 6h prądu ma nie ma być. Ludzie pracują..... Nie moga planować takich rzeczy w nocy, gdzie ludzie śpią ?
- Malaga (piątek - poniedziałek), ze spedzeniem na przykład soboty w Sevilli.
- Majorka (piątek rano - niedziela wieczór)
- Nicea (Lazurowe wybrzeże) i odwiedzenie okolic tj. Monako
Korci mnie to ostatnie, zastanawiam się tylko jak tam z bezpieczeństwem. Słyszałem, że im bliżej Marsylii tym gorzej, ale w samej Nicei jest w miarę okej, a w Monako tym bardziej. Był ktoś tam i mógłby to potwierdzić? :D
#pytanie #wczasy #citybreak #francja #hiszpania #malaga #nicea #wakacje
źródło: download
PobierzPierwszego dnia po przylocie, wyjazd do Giblartaru, drugiego dnia do Sevilli, trzeciego Malaga + Caminito del Rey.
Lazurowe wybrzeże przełoże na kiedy indziej :D