Aktywne Wpisy

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

picasssss1 +295
Kiedy Hans, Hose, Pedro, albo jakiś Pierre idzie do banku po kredyt to jest dla niego normalne, znośne oprocentowanie bierze i wychodzi.
Jak Polak bierze hipotekę to jest metafizyka, jak spotkanie ze stwórcą. Wydarzenie które potrafi cementować całe rodziny na pokolenia. Tylko spróbuj źle skomentować tą sytuację to zleci się stado baranów i broni tych którzy nie dość że mają eldorado to jeszcze nie mają żadnej odpowiedzialności xD
#nieruchomosci #
Jak Polak bierze hipotekę to jest metafizyka, jak spotkanie ze stwórcą. Wydarzenie które potrafi cementować całe rodziny na pokolenia. Tylko spróbuj źle skomentować tą sytuację to zleci się stado baranów i broni tych którzy nie dość że mają eldorado to jeszcze nie mają żadnej odpowiedzialności xD
#nieruchomosci #

źródło: 7e398a785d1952e54365ba851960c38b
Pobierz
ubrania można kupić w Lidlu albo Decathlonie bez problemów telefonik można kupić z niezbyt wysokiej półki a wręcz najniższej prawie a to że samochód zaraz będzie mógł szlugi legalnie kupić to nic najwyżej jak się zacznie bardzo psuć to się kupi dacie już nawet konsoli nowej mi się nie chce kupować bo po co mi nowe PlayStation jak mam dwa starsze
pieniądze też mnie nieszczególnie obchodzą w sumie
niby to dobrze bo wygodnie ale z drugiej strony to wewnątrz czuję że tak to nie powinno być że to chyba jakieś takie poddanie
wygodne lecz poddanie
samochód mam z 2007 a też mogę do niego wsiąść i pojechać do Austrii czy Chorwacji bo nic mu nie jest przecież to wystarczy minimalnie zadbać
@vieniasn: Z tym się akurat nie zgadzam. Ostatnio musiałem na szybko jakiś tymczasowy telefon kupić, bo mi się mój całkowicie rozbił, więc kupiłem jeden z tańszych obecnych Samsungów Galaxy (trochę ponad 600 zł). nigdy więcej tanich telefonów. Ciągle się przycina, nieprecyzyjny dotyk, kilka nieintuicyjnych rozwiązań funkcji (to ostatnie może akurat wina ustawień). Flagowiec, którego mam od kilkunastu lat, nadal
poza aparatem który jest taki sobie to nie jest źle a dużo mniej się przejmuje telefonem za 700zł niż za kilkukrotnie więcej
@wiszal: nie jestem pewien, jak cierpią, to niech idą na terapię, ja nie będę za to płacić
obecnie największym moim "wrogiem" który cierpi najbardziej jesteś ty, wobec którego moja wina wygląda tak że napisałem "lebiega każe ci się leczyć bo kupujesz tanie rzeczy" do jakiegoś gościa nawet nie do ciebie