Wpis z mikrobloga

Założyłem konto na Badoo i na Boo. 70 jak nie 80 % to laski wrzucają jakieś zdjęcia z Niagary ze słonecznej Italii tylko jeszcze ISS(stacja kosmiczna) brakuje. Jeżeli one są takie przebojowe to na co im konta na takich apkach? Już wiem! perfidnie zbierają serduszka albo reklamują swojego Instagrama. Weź babo po prostu napisz nara i tyle. I te j----e aplikacje. Weź ziomuś kup za jedyne 1000000 złotych 3 polubienia a twoja wiadomość będzie pierwsza. Tylko ilu takich ja to wykupi 😁. Generalnie u nas będzie jak w Indiach. Macanie sterczącym p-----m przez spodnie PDK itp. Wiem Ameryki nie odkryłem, ale to jest strasznie irytujące. Kiedyś pamiętam czaterię i tam faktycznie szybko się poznawało dziewczyny, które podawały swoje GG i jakoś to szło.

#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #tinder #zalesie
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DrumnBassArena: ale co jest przebojowego w wywaleniu kasy na wakacje. Jak ktoś lubi odpoczywać poza Polską, to jeździ za granicę. Niagara swoje kosztuje z ale wyjazd do Włoch nie musi być specjalnie drogi. Jak ktoś jest ogarnięty, to bilety lotnicze ogarnie z a kilkastów i za całość wyda mniej niż za wyjazd do Zakopanego.
  • Odpowiedz
Założyłem konto na Badoo i na Boo. 70 jak nie 80 % to laski wrzucają jakieś zdjęcia z Niagary ze słonecznej Italii tylko jeszcze ISS(stacja kosmiczna) brakuje. Jeżeli one są takie przebojowe to na co im konta na takich apkach?

@DrumnBassArena: Przepraszam kolego, ale to nie jest absolutnie żadna przebojowość. Wręcz przeciwnie paradoksalnie dziś ciekawsze życie często ma powiedzmy taka osoba przeciętna której byś oto nie posądzał o tych lasek
  • Odpowiedz